Παπαγεωργόπουλος: «Κρυστάλλινοι» οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου - iefimerida.gr

Παπαγεωργόπουλος: «Κρυστάλλινοι» οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου

Παπαγεωργόπουλος: Κρυστάλλινοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «κρυστάλλινους τραπεζικούς λογαριασμούς» έκανε λόγο ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος απαντώντας στις νέες κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ΄εξακολούθηση.


Στην πρόταση του εισαγγελέα αναφέρεται ότι σε λογαριασμούς του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης βρέθηκαν 260.000 ευρώ τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Με την ανακοίνωσή του, ο κ. Παπαγεωργόπουλος παραπέμπει στον έλεγχο που πραγματοποίησαν πριν από 8 μήνες δικαστικοί πραγματογνώμονες στα οικονομικά του, καθώς και της δημοτικής του παράταξης, χωρίς, όμως, όπως αναφέρει, να διαπιστωθεί καμία παρανομία.

«Η αλήθεια ευτυχώς είναι γραπτή και πιστεύω ότι δεν κρύβεται», καταλήγει στην ανακοίνωσή του, ο φυλακισμένος πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος εκτίει ποινή 12ετούς κάθειρξης για την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης στα ταμεία του Δήμου της συμπρωτεύουσας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ