Μέχρι την Παρασκευή στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για τη δόση του 1 δισ. ευρώ - iefimerida.gr

Μέχρι την Παρασκευή στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για τη δόση του 1 δισ. ευρώ

Μέχρι την Παρασκευή στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για τη δόση του 1 δισ. ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα τελευταία προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης του Ιουλίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέχρι την Παρασκευή.

Πρόκειται για το πολυνομοσχέδιο με τις διατάξεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που απαιτούνται για να «ξεκλειδώσει» η δόση του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Σε αυτό περιλαμβάνονται οι διατάξεις για τη μείωση των διοικητικών βαρών, την ενοποίηση επικουρικών Ταμείων, την κατάργηση φορών υπέρ τρίτων που χρηματοδοτούν επικουρικά Ταμεία, καθώς και την υιοθέτηση του νέου πλαισίου για τη χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων.

Το περιεχόμενο του νομοσχεδίου αναμένεται να συζητηθεί σε συνάντηση που θα έχουν το βράδυ της Τετάρτης βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, ενώ απασχόλησε και τη συνάντηση του τελευταίου με τον Αντώνη Σαμαρά, την Τρίτη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ