Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών -Ολα τα ονόματα - iefimerida.gr

Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών -Ολα τα ονόματα

Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης -Ολα τα ονό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ονόματα των 751 εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας για το έτος 2014.Από τις 8.358 έγκυρες αιτήσεις ικανοποιήθηκαν μόλις οι 751. ενώ οι μετατιθέμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στις νέες τους θέσεις από 23 έως και 31 Ιουλίου.

Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και των οποίων το ονοματεπώνυμο δεν περιλαμβάνεται στις καταστάσεις δεν μετατίθενται, είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις, είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

Διαβάστε όλα τα ονόματα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ