Karybu, μια σικ boutique των Κυκλάδων που κοσμεί την Τήνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Karybu, μια σικ boutique των Κυκλάδων που κοσμεί την Τήνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα από τα παλιά σπίτια στο νησί της Τήνου, στο κέντρο της πόλης και σε ένα από τα ωραιότερα σοκάκια φημισμένο για την γραφικότητα και την κυκλαδική αίσθηση, βρίσκεται η πιο σικ boutique των Κυκλάδων. Δημιουργός του Karybu είναι η Eλβετίδα Andrea Kriemler, η οποία έχοντας στο ενεργητικό της την εποπτεία του Μουσείου Πολιτισμών της Βασιλείας, αλλά και της Αφρικής και κουβαλώντας εικόνες από τα ταξίδια της, δημιούργησε έναν χώρο υψηλής αισθητικής.

Εκεί μπορεί να βρει κανείς ενδύματα γνωστών σχεδιαστών, χειροποίητα προϊόντα υψηλής ποιότητας που προέρχονται από μικρά εργαστήρια καθώς και μοναδικά διακοσμητικά και χρηστικά κομμάτια. Μια ποικιλία υλικών και χρωμάτων, καθώς και έναν κομψό συνδυασμό προϊόντων από διαφορετικές ηπείρους που διεγείρουν τις αισθήσεις.

Και επειδή μιλάμε για ελληνικό νησί, αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωταρχικό ρόλο τον έχουν τα ελληνικά brands, όπως τα σανδάλια Valia Gabriel, τα Ancient Greek Sandals καθώς και κοσμήματα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Dolly Boucoyannis, που δημιούργησε αποκλειστικά για το Karybu μια μικρή συλλογή με μάρμαρο από την Τήνο.

Μάλιστα, απέναντι από την boutique υπάρχει το «KARYBU coffee & wine». Ενα ατμοσφαιρικό μέρος για πρωινό, για ένα ελαφρύ γεύμα ή για ένα ποτό το βράδυ, όπου σερβίρονται μεγάλη ποικιλία από καφέ, τσάι και επιλεγμένα κρασιά του νησιού που συνοδεύονται από γευστικά πιάτα. Εκεί διοργανώνονται βραδιές τζαζ και sushi, ενώ στο καφέ-μπαρ- που ανά τακτά χρονικά διαστήματα φιλοξενούνται εκθέσεις- μπορεί επίσης κανείς να ενημερωθεί για τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυκλάδες ειδήσεις Τήνος Karybu
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ