Επεκτείνεται η Ryanair: Ετοιμάζεται να αγοράσει τις Κυπριακές Αερογραμμές - iefimerida.gr

Επεκτείνεται η Ryanair: Ετοιμάζεται να αγοράσει τις Κυπριακές Αερογραμμές

Επεκτείνεται η Ryanair: Ετοιμάζεται να αγοράσει τις Κυπριακές Αερογραμμές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδιαφέρον της για τις υπό πώληση Κυπριακές Αερογραμμές αναμένεται να επισημοποιήσει σύντομα η εταρεία χαμηλού κόστους Ryanair, η οποία έχει ήδη παρουσία στο νησί με πτήσεις από και προς την Πάφο.Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μάικλ Ο' Λίρι, ο οποίος, ωστόσο, ανέφερε ότι θα έχει συναντήσεις με οικονομικούς και τουριστικούς παράγοντες στην Κύπρο, στους οποίους θα θέσει τις ανησυχίες του για τα υψηλά τέλη των κυπριακών αεροδρομίων.

«Θα θέλαμε να αναπτυχθούμε περισσότερο, αλλά το εμπόδιο είναι τα υψηλά κόστη», δήλωσε και σημείωσε ότι το υψηλό αυτό κόστος έκανε την Κύπρο να χάσει μισό εκατομμύριο επιβάτες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πέντε ετών, από το 2008.

Σύμφωνα με τη Ryanair, οι χρεώσεις στα δύο κυπριακά αεροδρόμια είναι διπλάσιες από αυτές ενός αεροδρομίου στο Βερολίνο και είναι μεταξύ των υψηλότερων στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ