Esiot -Γιατί αυτά τα ελληνικά σανδάλια τα θέλουν όλες οι γυναίκες - Το σχέδιο που συμπυκνώνει τρία παπούτσια σε ένα [εικόνες] - iefimerida.gr

Esiot -Γιατί αυτά τα ελληνικά σανδάλια τα θέλουν όλες οι γυναίκες - Το σχέδιο που συμπυκνώνει τρία παπούτσια σε ένα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ελληνίδες fashionistas τα έχουν ήδη λατρέψει, ενώ πολλές επώνυμες έχουν «συλληφθεί» να τα φορούν. Ο λόγος για τα σανδάλια Esiot της Ειρήνης Σιώτη.

Πρόκειται για σανδάλια τύπου gladiators που όμως διαφοροποιούνται γιατί η σόλα τους μοιάζει με creepers ενώ ενσωματώνουν και στοιχεία από εσπαντρίγες. Τα gladiators εμφανίστηκαν πρώτη φορά στη ρωμαϊκή αρένα, τα creepers εμφανίστηκαν ως στρατιωτικά παπούτσια κατά τη διάρκεια του Β παγκοσμίου πολέμου σε επιχειρήσεις που γινόταν στην έρημο ενώ τέλος οι εσπαντρίγες ήταν παπούτσια πολέμου που φόρεσαν πρώτοι στρατιώτες από την Καταλονία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου, δείτε φωτογραφίες των σανδαλιών και σε ποια σημεία πωλούνται στο MissBloom.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σανδάλια πέδιλα Ειρήνη Σιώτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ