Μια πανέμορφη μητέρα επτά παιδιών άνοιξε στην Ιθάκη ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά της Ελλάδας -Πουλά κάθε τι ελληνικό από λάδι μέχρι... πλεκτά μαγιό [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια πανέμορφη μητέρα επτά παιδιών άνοιξε στην Ιθάκη ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά της Ελλάδας -Πουλά κάθε τι ελληνικό από λάδι μέχρι... πλεκτά μαγιό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα pop-up stores άνοιξαν τις πόρτες τους στους καταναλωτές την δεκαετία του ’90, συστήνοντας μας το λιανικό, εποχιακό εμπόριο, σύντομης διάρκειας και ταξιδεύοντας από την μακρινή Αμερική, το Τόκιο και την Αυστραλία, μέχρι τις γειτονικές Χώρες της Ευρώπης. Μεγάλα ή μικρότερα καταστήματα, όπου ο καθένας πουλάει την «πραμάτεια» του, την Τέχνη του, ή τις νοστιμιές του, έχουν καθιερωθεί παγκοσμίως.

Πριν ένα χρόνο η Janis Tripodakis άνοιξε ένα καταπληκτικό pop-up store, στο γραφικό Βαθύ της Ιθάκης. Η Janis γεννημένη στην Αμερική και μητέρα επτά (!) παιδιών, μέσα από το δημιούργημά της Ηomer & Cο επιχειρεί να προβάλλει την «νόστιμη» και ευρηματική πτυχή της χώρας μας. Με το όνομα «Όμηρος» και με άριστης ποιότητας εγχώρια και αυθεντικά προϊόντα, μας ταξιδεύει από το Νησί του Οδυσσέα σε όλη την Ελλάδα, την Σπάρτη, την Κρήτη, τη Σύρο κ.α. Με λογότυπο την Κουκουβάγια, το σύμβολο της σοφίας, του πνεύματος και της γνώσης, υποδέχεται τους επισκέπτες της στο κατάστημά της, παρουσιάζοντας στο κοινό νέους και παλαιότερους παραγωγούς, σχεδιαστές, κατασκευαστές, δημιουργούς και καλλιτέχνες.

Από παρθένο ελαιόλαδο, γκουρμέ πιάτα, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λιαστές ντομάτες, μέχρι περίτεχνες συσκευασίες, χειροποίητα κοσμήματα, πετσέτες θαλάσσης, πλεκτά μαγιό και έργα τέχνης η Janis και οι συνεργάτες της αναδεικνύουν την ελληνική κουλτούρα και παράδοση, μέσα από μια μοντέρνα και φρέσκια αποκάλυψη.

Διαβάστε τη συνέντευξη της ιδιοκτήτριας του μαγαζιού και δείτε φωτογραφίες του στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαγιό Ιθάκη μαγαζί λάδι pop up store
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ