Kαρατζαφέρης: Ηρθε ο Αδωνις στο νοσοκομείο να με δει -Ηταν η επαφή ενός γιου κι ενός πατέρα - iefimerida.gr

Kαρατζαφέρης: Ηρθε ο Αδωνις στο νοσοκομείο να με δει -Ηταν η επαφή ενός γιου κι ενός πατέρα

GEORGIADIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεπέρασε πλήρως την περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρηςκαι θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όσους βρέθηκαν στο πλευρό του.

Μιλώντας το πρωί στον «Alpha», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ευχαρίστησε όλους εκείνους που έδειξαν το ενδιαφέρον για την υγεία του και έκανε ειδική αναφορά στο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλά και στην επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο.

«Ό Άδωνις ήρθε μαζί με τον Βασίλη τον Αποστολόπουλο και ήταν μια συγκινητική στιγμή θα έλεγα, που αν υπήρχε κάμερα άξιζε πάρα πολλά λεφτά, γιατί ήταν η επαφή ενός γιου κι ενός πατέρα, δηλαδή το απολωλός πρόβατο», είπε χαρακτηριστικά.

Για το τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά τόνισε ότι «είναι οι ανθρώπινες στιγμές που σε κάνουν και ξεχνάς τις ενδιάμεσες φάσεις, τις κόντρες τις αντιπαλότητες και ξεκινάς πάλι από εκεί που ήταν τα πράγματα πριν από 30 χρόνια. Πρέπει να πω ότι μίλησα με το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας και τους ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ