Η ρυμούλκηση της απόλυτης καταστροφής -Εβγαλε τη βάρκα από το νερό και τράκαρε με αυτοκίνητο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ρυμούλκηση της απόλυτης καταστροφής -Εβγαλε τη βάρκα από το νερό και τράκαρε με αυτοκίνητο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γέλιο μέχρι δακρύων προσέφερε ο ιδιοκτήτης ενός σκάφος, ο οποίος στην προσπάθεια του να το βγάλει με το τρέιλερ από το νερό προκάλεσε την απόλυτη καταστροφή. Προφανώς για κάποιο λόγο που δεν έχει γίνει γνωστό το όχημα του δεν μπορούσε να τραβήξει το τρέιλερ με το σκάφος ώστε το τελευταίο να βγει από το νερό και αποφάσισε να ζητήσει από κάποιον να ρυμουλκήσει το ΙΧ του την ώρα που αυτό θα τραβάει το τρέιλερ με τη βάρκα. Το αποτέλεσμα ήταν η απόλυτη καταστροφή.

Το τρέιλερ λύθηκε και πήρε την κατηφόρα προς τη γλίστρα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα άλλο όχημα που προσπαθούσε εκείνη τη στιγμή να βγάλει μία άλλη βάρκα από το νερό. Οσοι ήταν παρόντες αρχικά σοκαρίστηκαν καθώς το «ανεξέλεγκτο» τρέιλερ θα μπορούσε να είχε προκαλέσει τον τραυματισμό κάποιου πολίτη. Στη συνέχεια βέβαια και έβαλαν τα γέλια με τον ατζαμή ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νερό όχημα τρέιλερ βάρκα ρυμούλκηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ