Αμερικανοί οδηγοί αντιδρούν στην περιβαλλοντική πολιτική του Ομπάμα και μολύνουν την ατμόσφαιρα όσο μπορούν περισσότερο [βίντεο] - iefimerida.gr

Αμερικανοί οδηγοί αντιδρούν στην περιβαλλοντική πολιτική του Ομπάμα και μολύνουν την ατμόσφαιρα όσο μπορούν περισσότερο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα «Coal Rollers» δεν είναι τίποτε άλλο από μεγάλα αγροτικά 4x4 ντιζελοκίνητα οχήματα τα οποία μπορούν διαθέτουν δύο μεγάλες εξατμίσεις οι οποίες για να «καθαρίσουν» θέλουν δυνατό γκάζι και «μαρσάρισμα» από τους οδηγούς. Αυτό όμως, το επονομαζόμενο «coal rolling» είναι αρκετά βλαβερό για την ατμόσφαιρα.

Πρόσφατα, η κυβέρνηση Ομπάμα προώθησε ένα νομοσχέδιο περιορισμών ατμοσφαιρικής ρύπανσης από τα «Coal Rollers» και οι κάτοχοί τους, οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους συντηρητικοί ψηφοφόροι και κατοικούν σε Αριζόνα και Άινταχο, όχι απλώς αντιδρούν στα προωθούμενα από τον αμερικανό πρόεδρο μέτρα, αλλά έχουν βάλει στόχο τους να μολύνουν όσο μπορούν περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Τρόπος διαμαρτυρίας τους το «coal rolling», δηλαδή να «μαρσάρουν» βγάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο μαύρο βλαβερό καπνό και μάλιστα, μπροστά από πεζούς, ποδηλάτες ή οδηγούς μικρού κυβισμού αυτοκινήτων. Όπως αναφέρουν η γαλλική Le Monde και το Bussiness Insider, κάθε ποδηλάτης και οδηγός μικρού οχήματος θεωρείται ψηφοφόρος των Δημοκρατικών και άρα του αξίζει να εισπνεύσει όσο περισσότερο καυσαέριο γίνεται.

Το επιβαρυντικό για την ατμόσφαιρα κίνημα, έχει δική του σελίδα στο Facebook και περισσότερα από 16.100 «likes».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ