Για πρώτη φορά στην Κρήτη το ιστορικό κρουαζιερόπλοιο Sovereign -Ενα επιβλητικό «παλάτι» [εικόνες] - iefimerida.gr

Για πρώτη φορά στην Κρήτη το ιστορικό κρουαζιερόπλοιο Sovereign -Ενα επιβλητικό «παλάτι» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά κατέπλευσε στο Λιμάνι της Σούδας, το ιστορικό κρουαζιερόπλοιο Sovereign της εταιρίας Pullmantur. Το πλήρως ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιο που έφτασε στη Σούδα στις 7:00 το πρωί, φιλοξενεί 2.104 επιβάτες και απασχολεί 827 άτομα πλήρωμα.

Το Sovereign είναι ένα από τα πλέον κλασσικά κρουαζιερόπλοια που πλέουν ενώ έχει και μια μεγάλη ιστορία καθώς πρωταγωνιστούσε τη δεκαετία του '90 που ήταν και η εποχή της ανάπτυξης της διεθνής κρουαζιέρας.Για όλους τους παραπάνω λόγους το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο έχει φανατικούς θαυμαστές που το επιλέγουν κάθε χρόνο για τις διακοπές του.

Για πρώτη φορά στην Κρήτη το ιστορικό κρουαζιερόπλοιο Sovereign -Ενα επιβλητικό «παλάτι» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η εταιρεία διαχείρισης Pullmantur διαθέτει 5 συνολικά κρουαζιερόπλοια που εξυπηρετούν προορισμούς της Μεσογείου, της Βαλτικής και Βόρειας Θάλασσας και της Καραϊβικής.

Για πρώτη φορά στην Κρήτη το ιστορικό κρουαζιερόπλοιο Sovereign -Ενα επιβλητικό «παλάτι» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.gr, με αφορμή τον πρώτο κατάπλου του Sovereign στην Κρήτη, οργανώθηκε μια τελετή υποδοχής στο Λιμάνι της Σούδας με σκοπό την προβολή της Κρητικής φιλοξενίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων, κ. Κώστας Μπροκαλάκης, ο Αντιδήμαρχο Χανίων, κ. Δημήτρης Λειψάκης και ο νεοκλεγέντας Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας που συναντήθηκαν με τον Πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου.

Για πρώτη φορά στην Κρήτη το ιστορικό κρουαζιερόπλοιο Sovereign -Ενα επιβλητικό «παλάτι» [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο πλοίαρχος ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και εξήρε το επίπεδο ασφαλείας που παρέχει το Λιμάνι της Σούδας για τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ