Οι θαυματοποιοί της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής ενώνονται και ετοιμάζουν ένα νέο εστιατόριο στην Αθήνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Οι θαυματοποιοί της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής ενώνονται και ετοιμάζουν ένα νέο εστιατόριο στην Αθήνα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προηγούμενη εβδομάδα η είδηση πως ο Νίκος Καραθάνος, ο επί επτά χρόνια πολυβραβευμένος σεφ του εστιατορίου Hytra αποχωρεί έπεσε σαν βόμβα στη γαστρονομική σκηνή. Σήμερα με μια νέα ανάρτηση αποκαλύπτει πως ετοιμάζει ένα νέο εστιατόριο έχοντας δίπλα τους μεγάλα ονόματα της εστίασης. Μια πρωτοφανής συνεργασία ονομάτων που υπόσχεται πολλά.

Η κοινή ανακοίνωση στο facebook γράφει:

«Οι κοινές ανησυχίες για την δουλειά μας, η αγάπη για το φαγητό το πάθος για την μαγειρική και η αντίληψη ότι μέσα από την ομαδικότητα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, μας οδήγησε στην απόφαση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα εστιατόριο. Σύντομα περισσότερα.

Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκος
Περικλής Κοσκινάς
Νίκος Καραθάνος
Κλεομένης Ζουρνατζής»

Εμείς απλά να θυμίσουμε ότι ο Περικλής Κοσκινάς είναι ο πρώην σεφ του Mylos και νυν σεφ στο Αλάτσι, ο Κλεομένης Ζουρνατζής ήταν ο σεφ και συνιδιοκτήτης του περίφημου Cucina Povera στου Μετς που πρόσφατα έκλεισε, ενώ τα αδέλφια Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκος είναι οι δημιουργοί του Base Grill και συμμέτοχοι στην επιτυχία του Travolta.

Οι θαυματοποιοί της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής ενώνονται και ετοιμάζουν ένα νέο εστιατόριο στην Αθήνα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ