Κάτω από τις 20.000 ευρώ το νέο Jeep Renegade - iefimerida.gr

Κάτω από τις 20.000 ευρώ το νέο Jeep Renegade

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Jeep προσδιόρισε τις τιμές του νέου της μικρού μοντέλου, του Renegade, στην Κεντρική Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα στη Γερμανία και όταν μέσα στο φθινόπωρο αρχίσει η διάθεσή του, η βασική έκδοση του καινούργιου μίνι Jeep θα ξεκινά από τις 19.900 ευρώ.

Θα είναι προσθιοκίνητη, θα κινείται από τον ατμοσφαιρικό 1.600 των 110 ίππων και θα έχει ουσιαστικά ένα πλήρες επίπεδο εξοπλισμού, με όλα τα βασικά ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, με κλιματισμό και multimedia με οθόνη αφής.

Η επόμενη επιλογή στα σύνολα βενζίνης είναι ο γνωστός 1.400 turbo του γκρούπο Fiat στην εκδοχή του των 140 ίππων, που πάλι συνδυάζεται με εμπρός κίνηση, ενώ εδώ η τιμή εκκίνησης θα είναι 22.700 ευρώ.

Στην κορυφή της γκάμας του νέου Jeep Renegade θα βρίσκεται ο diesel των 2.000 κυβικών και των 170 ίππων σε συνδυασμό με τετρακίνηση, που στη Γερμανία θα ξεκινά από τις 31.900 ευρώ.

Φυσικά το κόστος κτήσης του Renegade στην Κεντρική Ευρώπη μας δίνει και μια αίσθηση για το τι θα ισχύει και στη χώρα μας.

Κάτω από τις 20.000 ευρώ το νέο Jeep Renegade | iefimerida.gr 0
Κάτω από τις 20.000 ευρώ το νέο Jeep Renegade | iefimerida.gr 1
Κάτω από τις 20.000 ευρώ το νέο Jeep Renegade | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ