Aγριος καυγάς στον «αέρα» -Κλωτσιές και... ιπτάμενες καρέκλες στο στούντιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Aγριος καυγάς στον «αέρα» -Κλωτσιές και... ιπτάμενες καρέκλες στο στούντιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι καυγάδες σε στούντιο και τηλεοπτικά «παράθυρα» μόνο σπάνιο φαινόμενο δεν είναι. Αυτό που συνέβη στην Ιορδανία όμως σίγουρα δύσκολα θα το ξεπεράσει κάποια εκπομπή. Γιατί οι καλεσμένοι ήρθαν στα χέρια, όταν διαφώνησαν για την πολιτική κατάσταση.

Η συζήτηση εκτροχιάστηκε όταν ένας δημοσιογράφος και ένας δικηγόρος- ακτιβιστής εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις για τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ Ασαντ, αλλά και την χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο ένας από τους δύο δεν δίστασε να σηκωθεί, να κλωτσήσει τον άλλο, αλλά και να εκτοξεύσει εναντίον του μία καρέκλα που βρήκε μπροστά του! Μάταια ο παρουσιαστής προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ενώ ταυτόχρονα συγκρατούσε με μία λαβή τον έναν από τους διαφωνούντες, προκειμένου να μην μετατραπεί το στούντιο σε κανονικό ρινγκ. Τελικά χρειάστηκε να μπει κι άλλο άτομο στο... πλάνο, προκειμένου να τον βοηθήσει να βάλει τέλος στον καυγά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ