Στον Ολυμπιακό ο Μπόγιαν-Τι μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας - iefimerida.gr

Στον Ολυμπιακό ο Μπόγιαν-Τι μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός θεωρεί δεδομένη τη μετακίνηση του Μπόγια Κρκιτς στον Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο twitter, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Galicia en Goles», έγραψε για τον Μπόγιαν Κρκιτς και την προσπάθεια που φέρεται να κάνει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του, τονίζοντας:

«Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό, εμείς μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε –ό,τι είπαμε και χθες- πως ο Μπόγιαν Κρκιτς θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην ελληνική ομάδα του Μίτσελ που παίζει στον Champions League».

Ο παίκτης, όπως γράφει το coppa.gr, δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, όμως, φαίνεται ότι τελικά θα γυρίσει την πλάτη στη Στόουκ – που επίσης τον ήθελε, με τη μορφή δανεισμού – ενώ και η Μάλαγα είχε ενδιαφερθεί για να τον προσθέσει στο ρόστερ της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ