Μετά από το γάμο, πήγαν σε πορεία στα Τρίκαλα -Νύφη και γαμπρός στη συγκέντρωση για την Παλαιστίνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Μετά από το γάμο, πήγαν σε πορεία στα Τρίκαλα -Νύφη και γαμπρός στη συγκέντρωση για την Παλαιστίνη [εικόνες]

Μετά από το γάμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφίες και γλέντι. Αυτά ακολουθούν συνήθως μετά από μία γαμήλια τελετή. Ενα ζευγάρι στα Τρίκαλα όμως δεν έμεινε στα καθιερωμένα και αφού παντρεύτηκαν, πήγαν σε πορεία.

Οι δύο νέοι, η Χριστίνα Καλαμπαλίκη και ο Κώστας Παπαθανασίου πήραν τη μεγάλη απόφαση και ένωσαν τις ζωές τους στο δημαρχείο Τρικάλων. Αμέσως μετά όμως, το ζευγάρι έκλεψε την παράσταση καθώς κατευθύνθηκε στην κεντρική πεζογέφυρα της πόλης. Εκεί όπου πραγματοποιούνταν συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, όπως γράφει το trikaladay.gr. Εννοείται πως όλοι τους πλησίασαν- άλλωστε με το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι ξεχώριζαν εύκολα- και τους έδιναν ευχές για το γάμο τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ