Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, οι Κριοί που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας έχετε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ ο Δίας διορθώνει τα κακώς κείμενα. Όμως, για σας τους «συνήθεις ύποπτους», που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Απριλίου και επηρεάζεστε από τον Ουρανό, δημιουργούνται κάποιες απρόβλεπτες αλλαγές, οι οποίες ενδεχομένως να σας προκαλέσουν ένταση. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 16-17 Απριλίου, το Σάββατο, ίσως υπάρξουν διαφωνίες με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας για κάποια θέματα που αφορούν την οικογένειά σας. Η Κυριακή, με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Ταύρου, θα είναι μια πιο ήρεμη μέρα. Εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, κατά την οποία μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Γενικά, αυτό είναι ένα πιεστικό Σαββατοκύριακο, γεμάτο αυτοπεποίθηση αλλά και πολλές αντιπαραθέσεις. Προσέχετε τα μικροατυχήματα και αποφύγετε περίεργα σπορ, ενώ θα πρέπει να δώσετε σημασία και να προσεγγίσετε και τις απόψεις των άλλων.

Ταύρος

H Σελήνη, που την Κυριακή περνά στο ζώδιό σας, ευνοεί εσάς τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο. Με τον Ερμή να φέρνει κοντά σας αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλους και συγγενείς μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, ενώ και η Αφροδίτη, που έχει περάσει στον Καρκίνο, σας φέρνει μικρές διαδρομές και ιδιαίτερα ευχάριστες συναντήσεις. Όμως, θέματα που αφορούν την οικογένεια (σας το λέω όλη την εβδομάδα), εξακολουθούν να σας απασχολούν. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων. Την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη στον Κριό σάς κάνει λίγο ανατρεπτικούς και σας εκνευρίζει. Προσέχετε λοιπόν τις συζητήσεις και τις επαφές που μπορεί να έχετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ο Κρόνος ολοκλήρωσε την ανάδρομη πορεία του και μπαίνει πλέον σε ορθή φορά. Έτσι, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας φαίνεται να σας ταλαιπωρούν. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Μαΐου μπαίνετε και πάλι σε μια αντιφατική περίοδο. Μπορεί να σκέφτεστε πολλά πράγματα για τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι, με την Αφροδίτη και τον Ερμή να βρίσκονται στον Καρκίνο, έχετε να σκεφτείτε πολλά για τους αγαπημένους σας και την οικογένειά σας γενικότερα. Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να κάνει ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Αν κατά την διάρκεια του ύπνου σας δείτε κάποιο όνειρο, δώστε του σημασία. Μπορεί, με κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να έχετε διαφορετικές απόψεις για θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η κοινωνική σας ζωή σας φορτίζει. Η Κυριακή είναι μια πιο ήρεμη μέρα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Μαΐου, ο Δίας σώζει πολλές από τις καταστάσεις που σας απασχολούν.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους, ιδιαίτερα του Ιουνίου, είναι μια περίοδος πολύ ευχάριστη, με την Αφροδίτη να συναντά τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο. Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα είναι ευνοϊκότατο, για να κάνετε ένα ταξίδι, να ζήσετε όμορφα και να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Βέβαια, την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη στον Κριό δείχνει ανατροπές στα σχέδιά σας, αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουλίου. Οτιδήποτε έχει σχέση με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Ιουλίου. Ακόμη, αν έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, το τετράγωνο Ήλιου –Άρη μπορεί να δείχνει οικογενειακές καταστάσεις που δεν είναι ευεργετικές. Προσοχή. Το γεγονός ότι ο Κρόνος μπαίνει σε ορθή φορά σημαίνει ότι σιγά σιγά θα πάρετε αποφάσεις, για να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η Σελήνη στον Κριό ευνοεί τα σχέδιά σας που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή με επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Γενικότερα, όμως, οτιδήποτε έχει σχέση με τα σχέδια αυτά, μπορεί να αλλάζει ή να ανατρέπεται. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Το Σάββατο, προσέχετε γενικότερα, υπάρχει μια διένεξη ή μια πίεση που είναι σημαντική. Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του σε ορθή πλέον φορά. Έτσι, οικογενειακές καταστάσεις επανέρχονται στο προσκήνιο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-10 Αυγούστου. Μελετήστε τες προσεκτικά. Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη δεν είναι ευνοϊκό για σας, προσέχετε τη υγεία σας και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Ακόμη, προσέχετε τις συζητήσεις που μπορεί να πρέπει να κάνετε εν κρυπτώ. Ο Δίας ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί αυτήν την περίοδο. Εσείς που έχετε γεννηθεί Σεπτέμβριο θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Βέβαια, την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σας δημιουργήσει μια γενικότερη πίεση. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ίσως υπάρξει μια διαφωνία με ένα αντρικό πρόσωπο, η οποία ενδεχομένως να αφορά και οικονομικά θέματα. Προσέχετε την υγεία σας. Αν αυτές τις μέρες δείτε στον ύπνο σας ένα όνειρο, προσπαθήστε να το αποκωδικοποιήσετε, ίσως έχει να σας πει πολλά.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, την Παρασκευή και το Σάββατο, δημιουργεί ένταση τόσο σε σας του δευτέρου όσο και σε σας του τρίτου δεκαημέρου. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Οκτωβρίου μπορεί να έχετε ένα πρόβλημα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ το τετράγωνο Ήλιου –Άρη πιέζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δημιουργώντας ένταση σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί, ειδικά του Οκτωβρίου, θα πρέπει να δείτε τα πράγματα από την αρχή και να αναθεωρήσετε πολλά. Είναι πολλά τα θέματα που σας απασχολούν, τα συναισθηματικά σας, ένα ταξίδι, οι επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά αλλά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας υπάρχει ενεργό παρασκήνιο, το οποίο εμποδίζει να γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς εσείς θέλετε. Με τον Κρόνο να συνεχίζει πλέον την πορεία του στο ζώδιό σας σε ορθή φορά, θα πρέπει γενικότερα να προσέχετε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-10 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες ίσως υπάρξουν αλλαγές στα σχέδιά σας ή κάποια ένταση σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Το Σάββατο προσέχετε κινήσεις που μπορεί να γίνουν και οι οποίες θα είναι ενοχλητικές για σας. Η Κυριακή είναι μια καλύτερη μέρα, για να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται ότι μπορεί να δώσει λύσεις σε κάποια οικογενειακά θέματα. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, ενώ γενικότερα προσπαθήστε να είστε ήρεμοι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί απρόβλεπτες αλλαγές στους Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Ιανουαρίου. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο βλέπετε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται. Η Κυριακή είναι μια καλύτερη μέρα για οποιοδήποτε θέμα αφορά στα παιδιά ή γενικότερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους, τα οποία μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους αυτό το τριήμερο μπορεί να αλλάξει γενικότερα τα σχέδιά σας. Ασχοληθείτε με την υγεία σας, την υγεία των δικών σας προσώπων ή την δουλειά σας, αν έχετε. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ίσως έχετε κάποια διαφωνία. Ο Κρόνος, ο οποίος κινείται σε ορθή πλέον φορά στον Σκορπιό, επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Φεβρουαρίου. Προσέχετε την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή.

Ιχθείς

Εσάς τους Ιχθύς σάς φορτίζει ένα οικονομικό θέμα αυτή την περίοδο. Ευχάριστο προβλέπεται το Σαββατοκύριακο για σας που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο, όμως στη σχέση σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο υπάρχει αρκετά μεγάλη πίεση.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ