Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να κάνει έκτρωση: Πως «γλίτωσε» ο παγκόσμιος σταρ - iefimerida.gr

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να κάνει έκτρωση: Πως «γλίτωσε» ο παγκόσμιος σταρ

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να κάνει έκτρωση: Πως «γλίτωσε» ο παγκόσμι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προβαίνει η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέριο, στην αυτοβιογραφία της, αναφέροντας ότι δεν ήθελε να κρατήσει τον μετέπειτα σούπερ σταρ και είχε προσπαθήσει να κάνει έκτρωση.Σε μια οικογένεια η οποία αντιμετώπισε πάρα πολλές προκλήσεις και είχε πάντα τεράστια οικονομικά προβλήματα ένα 4ο παιδί θα ήταν ένα πρόσθετο πρόβλημα.

Για το λόγο αυτό η μητέρα του Ρονάλντο, όπως η ίδια αναφέρει, πήγε στον γιατρό για να κάνει έκτρωση, ενώ, ο γυναικολόγος φαίνεται πως αρνήθηκε και της είπε να κρατήσει το παιδί.

Μάλιστα, η Ντολόρες, αναφέρει ότι μόλις γύρισε σπίτι της προσπάθησε μαζί με μια φίλη της να ρίξουν το παιδί, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι γεννήθηκε ο Κριστιάνο ο οποίος μόλις λίγα χρόνια αργότερα θα κατακτούσε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ