H νέα Skoda Fabia θα είναι στην έκθεση στο Παρίσι - iefimerida.gr

H νέα Skoda Fabia θα είναι στην έκθεση στο Παρίσι

H νέα Skoda Fabia θα είναι στην έκθεση στο Παρίσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Skoda θα παρουσιάσει στο Παρίσι το επόμενο νέο μοντέλο της, που δεν θα είναι άλλο από την καινούργια γενιά του επιτυχημένου υπερ- μίνι της, του Fabia.

Το πρώτο σκίτσο του νέου Fabia δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα και όπως μπορούμε να δούμε μένει πιστό στο 5θυρο αμάξωμα, που πλέον συνδυάζεται με μια σαφώς πιο σύγχρονη, νεανική και αναβαθμισμένη εικόνα.

Κάτι που σε κάποιο βαθμό θα οφείλεται και στις αλλαγές στις αναλογίες του, μιας και το μήκος του θα αυξηθεί κατά 9 εκατοστά, την ίδια στιγμή που το ύψος του θα μειωθεί κατά 3, εξασφαλίζοντάς του έτσι μια πιο σπορτίφ εικόνα και κολακεύοντας συνολικά την εμφάνισή του. Παράλληλα και σύμφωνα με τη Skoda, το νέο Fabia θα υιοθετεί πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο Vision C, ενώ μεγάλες θα είναι και οι δυνατότητες προσωποποίησής του.Από πλευράς κινητήρων δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί λεπτομέρειες, αλλά θεωρείται βέβαιο πως η γκάμα θα ξεκινά από τα 1.000 κυβικά σε ότι αφορά τα σύνολα βενζίνης και θα συνεχίζει περιλαμβάνοντας όλη τη γκάμα των μικρών TSI. Στους diesel πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζει ο νέος 3κύλινδρος των 1.400 κυβικών του ομίλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Παρίσι Skoda Fabia
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ