Ανατροπή στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας: Κορυφαίος σεφ αποχωρεί από το εστιατόριο όπου θριάμβευσε επί 7 χρόνια - iefimerida.gr

Ανατροπή στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας: Κορυφαίος σεφ αποχωρεί από το εστιατόριο όπου θριάμβευσε επί 7 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πολυβραβευμένος, μοναδικής προσωπικής γαστρονομικής εγγραφής σεφ Νίκος Καραθάνος ανακοίνωσε την Πέμπτη μέσω facebook πως αποχωρεί από το εστιατόριο Hytra όπου εργαζόταν επί επτά ολόκληρα χρόνια.

Εγραψε χαρακτηριστικά στο facebook:
Φέτος το καλοκαίρι κλείνει για μένα ένας σημαντικός κύκλος της ζωής μου. Στις 31 Αυγούστου και μετά από επτά χρόνια, αποχωρώ από το εστιατόριο "Χύτρα" όπου πέρασα εξαιρετικά δημιουργικά χρόνια και γνώρισα φήμη και καταξίωση. Ευχαριστώ θερμά τον Απόστολο Τραστέλλη και τον Νίκο Σκρέμπο για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα, τους συναδέλφους μου μάγειρες στην κουζίνα και όλους τους εργαζόμενους στο εστιατόριο και στην επιχείρηση του Απόστολου Τραστέλλη. Θα τους θυμάμαι με πολύ αγάπη. Πάμε γι' άλλα!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εστιατόριο πόλη σεφ Hytra Νίκος Καραθάνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ