H μαρτυρία του ειδικού φρουρού που πάλεψε με τον Μαζιώτη: Ξαφνικά ένιωσα ένα κάψιμο από τα πυρά - iefimerida.gr

H μαρτυρία του ειδικού φρουρού που πάλεψε με τον Μαζιώτη: Ξαφνικά ένιωσα ένα κάψιμο από τα πυρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κεντρικό πρόσωπο στην καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη, όπως αποδείχθηκε, έπαιξε ο 29χρονος ειδικός φρουρός από την Πάτρα που τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να συλλάβει τον διαβόητο τρομοκράτη.

Ο Ν.Π. κατάγεται από την Αχαΐα, όπως σημειώνει το TheBest.gr και συγκεκριμένα από τα Καραμεσινέϊκα, όμως η οικογένειά του μένει στην Πάτρα. Ο Μαζιώτης τον πυροβόλησε και στην κοιλιά, ωστόσο τον έσωσε το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε. Τραυματίστηκε όμως στον μηρό.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου και αναμεταδίδει το TheBest, o Ν.Π. εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη, δήλωσε: «Πάλεψα να τον ακινητοποιήσω και ένιωσα καψίματα απ' τα πυρά». Αυτό είπε στους συναδέλφους του αστυνομικούς που πήγαν να του πάρουν κατάθεση.

Για να συμπληρώσει: «Είδα την ομάδα ΔΙΑΣ να καταδιώκει και να ανταλλάσσει πυροβολισμούς με ένα άτομο και έπεσα κατά πάνω του. Προσπάθησα να τον ακινητοποιήσω, πάλεψα και στη συνεχεία ένιωσα τα καψίματα από τα πυρά του κακοποιού. Παρ' όλα αυτά δεν σταμάτησα και συνέχισα, ενώ συμπλέκονταν μαζί του και συνάδελφοι της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν».

Μάλιστα, η αγωνία ήταν έκδηλη στον 29χρονο Ειδικό Φρουρό, ο οποίος συνεχώς ρωτούσε αν έχουν τραυματιστεί κάποιοι από τους πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του 29χρονου έσπευσαν συγγενείς και φίλοι του οι οποίοι ενημερώθηκαν για το περιστατικό. Ο νεαρός φέρει διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό και του χορηγείται προληπτική αγωγή για τα μικρόβια, ενώ εξιτήριο αναμένεται να πάρει την ερχόμενη εβδομάδα.

Στον αστυνομικό που τραυματίσθηκε κατά την επιχείρηση σύλληψης του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη τηλεφώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από τις Βρυξέλλες, προκειμένου να του ευχηθεί προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της κυβέρνησης, ταχεία ανάρρωση και να συγχαρεί στο πρόσωπό του την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε στον τραυματία αστυνομικό ότι θα τον επισκεφθεί μετά την επιστροφή του από την βελγική πρωτεύουσα, όπου συμμετέχει στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ