Tο φετινό βραβείο Red Dot πήγε στο Skoda Rapid Spaceback - iefimerida.gr

Tο φετινό βραβείο Red Dot πήγε στο Skoda Rapid Spaceback

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 7ο συνολικά βραβείο σχεδίασης προϊόντος Red Dot Award προστέθηκε στη συλλογή της Skoda, καθώς στη φετινή διοργάνωση, στην οποία είχαν κατατεθεί 4.815 σχέδια από συνολικά 1.816 κατασκευαστές, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες από 53 χώρες, το Rapid Spaceback βραβεύτηκε για το design του.

Οι 40 κριτές της επιτροπής να επιβράβευσαν τον κομψό σχεδιασμό του με τις καθαρές γραμμές, τους πολύ καλούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές, καθώς και την ελκυστική σχέση τιμής απόδοσης, μαζί με την οικονομία καυσίμου.

Ενδεικτικές για τα παραπάνω είναι και οι δηλώσεις του αρχι-σχεδιαστή της Skoda Jozef Kaban, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «H σχεδιαστική ομάδα της Skoda και εγώ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το βραβείο αυτό. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο και σκληρή δουλειά για τη δημιουργία της νέας εταιρικής σχεδίασης και το νέο Rapid Spaceback την ενσωματώνει πλήρως»

Tο φετινό βραβείο Red Dot πήγε στο Skoda Rapid Spaceback | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο βραβείο Red Dot
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ