Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Ιουλίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί, μετά το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε επαφές και θα ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Μάλιστα τα θέματα αυτά επιλύονται κατά κάποιο τρόπο, αρκεί βεβαίως να μην κάνετε υπερβολές. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ευνοείστε ακόμη από το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη. Μπορείτε να κάνετε μικρά ταξίδια, να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως, ένα θέμα που έχει σχέση με την οικογένεια, τα παιδιά ή την ακίνητη περιουσία σας θα σας ταλανίζει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Προσέχετε λοιπόν. Γενικότερα, βρίσκεστε σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Άρης σιγά σιγά εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και έτσι έρχεται ένα τέλος στις εντάσεις, στις αλλαγές και σε όσα γενικότερα σας έχουν ταλαιπωρήσει για ένα οκτάμηνο.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους, για λίγες μέρες ακόμη, ευνοείται ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Σε δυο μέρες ξεκινά μια περίοδος ( αρχικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο), η οποία θα περιλαμβάνει μικρά, κοντινά ταξίδια, συναντήσεις, συζητήσεις και ευχάριστες επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Για τις επόμενες δυο μέρες θα πρέπει να προσέχετε θέματα που έχουν σχέση με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, τα οποία μάλιστα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας αποφύγετε υπερβολές και λάθη,τα οποία θα σας κοστίσουν. Σήμερα, νωρίς το πρωί δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στον Κριό, ίσως θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι, ώστε να κάνετε έναν απολογισμό ζωής.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Οικονομικά θέματα σας απασχολούν. Η συναισθηματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 21-23 Μαΐου. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για ένα οικονομικό θέμα. Γενικότερα όμως η ζωή σας στην κυριολεξία φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Μάλιστα ο Δίας θα βοηθά σε αυτό για έναν ολόκληρο χρόνο.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, η Σελήνη (κυβερνήτης πλανήτης σας) μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στους Ιχθύς. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ είστε πολύ ρομαντικοί, πολύ τρυφεροί και δίνετε σημασία στα όνειρά σας. Εσείς των πρώτων ημερών βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, με το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης να ευνοεί τα σχέδιά σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στον Κριό σάς κάνει λίγο πιο επιθετικούς. Ίσως να μην μπορείτε να συζητήσετε εύκολα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οτιδήποτε αφορά ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις φαίνεται να ευνοείται ιδιαίτερα. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών, εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, προσέχετε τις εντάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σας. Ό,τι έχει σχέση με τα οικονομικά σας ευνοείται. Τις ημέρες που ακολουθούν εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα αλλά και ιδιαίτερα καλές επαφές συναισθηματικού χαρακτήρα.

Λέων

Για σας τους Λέοντες την περίοδο αυτή οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Παρά το γεγονός ότι ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας, κάτι σταματά τα σχέδιά σας. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνά στον Κριό και ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας με συζητήσεις, επαφές και σημαντικές συμφωνίες. Οι φίλοι είναι κοντά σας και σας βοηθούν.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η Σελήνη, που από νωρίς το πρωί βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Θα πρέπει όμως να ακούτε και τις δικές τους απόψεις. Μετά το μεσημέρι θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα. Πολλοί πλανήτες μαζεύονται τώρα στο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι είναι κοντά σας, παρά το γεγονός ότι ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας φορτίζει. Γενικότερα αυτή είναι μια ευχάριστη περίοδος για σας, ενώ οι φίλοι σας συμπαραστέκονται.

Ζυγός

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνά απέναντι από το ζώδιό σας και μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτα αλλά και σημαντικά γεγονότα για εσάς τους Ζυγούς, τα οποία θα σας φέρουν αντιμέτωπους με το περιβάλλον σας. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, αν και μπαίνετε σε μια πολύ καλή περίοδο, κάποιες διαφωνίες ή κάποιες υπερβολές δεν λείπουν. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών, ενώ από την μια έχετε μια σημαντική συναισθηματική επαφή, από την άλλη ένα επαγγελματικό θέμα σάς φορτίζει. Ο Άρης, που για λίγες μέρες ακόμη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ένταση για ένα επαγγελματικό θέμα, ειδικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή. Μετά το μεσημέρι ίσως σας απασχολήσει ένα εργασιακό θέμα ή ένα θέμα υγείας. Γενικότερα, η συσσώρευση των πλανητών στον Καρκίνο σάς ανοίγει νέους δρόμους, έστω και μετ' εμποδίων. Κάτι που θέλετε να κάνετε σε σχέση με νομικά, διαδικαστικά θέματα εμποδίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αποφύγετε τις υπερβολές.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες, με την Σελήνη στους Ιχθύς μέχρι νωρίς το μεσημέρι, ασχολείστε με την οικογένεια, ενώ μετά το μεσημέρι θα ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο ξεκινά μια περίοδος από την οποία μπορείτε να περιμένετε πολλά. Προσέχετε, μπορεί να σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα ή ένα θέμα υγείας, είτε δικό σας είτε δικών σας προσώπων.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους κάποια οικογενειακά θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, για να επιλυθούν. Περισσότερο όμως σας απασχολούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται αισθητά. Οι Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου γνωρίζετε τα θέματα που σας απασχολούν και θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας βρίσκεστε σε μεγάλη ένταση, την οποία θα πρέπει να αποφύγετε, ειδικά στις επαφές σας με πρόσωπα κύρους.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι νωρίς το πρωί ασχολείστε με τα οικονομικά σας θέματα. Αργότερα θα δείτε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία όμως σας χαλάνε κάπως την ατμόσφαιρα. Σας απασχολεί ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας ή με την υγεία (είτε τη δική σας είτε δικών σας προσώπων). Η Αφροδίτη ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή και τις επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Για σας που ασχολείστε με πνευματικές εργασίες, που γράφετε, τα πάντα φαίνεται να αλλάζουν.

Ιχθείς

Με την Σελήνη να εγκαταλείπει το μεσημέρι το ζώδιό σας, οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας αντιμετωπίζετε μια αντιφατική κατάσταση. Ενώ βλέπετε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ένα οικογενειακό θέμα σάς φορτίζει ιδιαίτερα. Γενικά, η συναισθηματική σας ζωή, τα ταξίδια, τα παιδιά και η διασκέδαση σας προσφέρουν στιγμές χαράς, αν και μέσα σε ένα κλίμα έντασης.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ