Οι χειρότεροι οδηγοί της Βρετανίας -Γυναίκα έχει αποτύχει 110 φορές στις εξετάσεις για δίπλωμα - iefimerida.gr

Οι χειρότεροι οδηγοί της Βρετανίας -Γυναίκα έχει αποτύχει 110 φορές στις εξετάσεις για δίπλωμα

Οι χειρότεροι οδηγοί της Βρετανίας -Γυναίκα έχει αποτύχει 110 φορές στις εξετάσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Οι χειρότεροι οδηγοί της Βρετανίας -Γυναίκα έχει αποτύχει 110 φορές στις εξετάσεις για δίπλωμα | iefimerida.gr 0
Οι χειρότεροι οδηγοί της Βρετανίας -Γυναίκα έχει αποτύχει 110 φορές στις εξετάσεις για δίπλωμα | iefimerida.gr 1

Κάποιοι είναι γεννημένοι οδηγοί. Αλλοι, όμως, δεν πρέπει να καθίσουν ποτέ πίσω από το τιμόνι. Τι άλλο να συμβεί για να καταλάβει μία 28χρονη Βρετανίδα ότι επ' ουδενί δεν πρέπει να κυκλοφορήσει ελεύθερη στους δρόμους; Εχει αποτύχει 110 φορές στις εξετάσεις για τα σήματα! Και αυτή είναι μόνο μία από τους χειρότερους οδηγούς της Βρετανίας.

Η συγκεκριμένη γυναίκα από το Σάουθγαρκ έχει ξοδέψει 3.410 λίρες προσπαθώντας να αποδείξει ότι γνωρίζει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Μάταια. Παρά την αποφασιστικότητά της, έχει αποτύχει παταγωδώς. Και να σκεφτεί κανείς ότι οι εξεταστές δεν την έχουν δει καν να οδηγεί ακόμη, αφού πρέπει πρώτα να περάσει στη θεωρία, όπου έχει αποτύχει 110 φορές σημειώνοντας σίγουρα ρεκόρ.

Κάτι που σημαίνει πως αν ξεκίνησε στα 17 της, την ηλικία στην οποία έχει δικαίωμα κάποιος Βρετανός να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα, η 28χρονη αποτυγχάνει περίπου 10 φορές το χρόνο! Αν και κανείς δεν την έχει πλησιάσει ακόμη, αρκετοί ακολουθούν τα βήματά της, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Daily Mail.

Για παράδειγμα, ένας 30χρονος από το Πίτερμποροου έχει αποτύχει στα «σήματα» 86 φορές, ενώ ένας 41χρονος από το Μπέρμιγχαμ δικαιώθηκε για την επιμονή του καθώς τα κατάφερε στην 80η του προσπάθεια! Δεν είναι οι μόνοι ανεπίδεκτοι μαθήσεως στην οδήγηση. Ενας 27χρονος από την Ουαλία έχει δώσει, χωρίς ευτυχές αποτέλεσμα, 64 φορές εξετάσεις, ενώ ένας 46χρονος μετρά ήδη 61 αποτυχίες. Πάντως, η δεύτερη χειρότερη γυναίκα υποψήφια οδηγός είναι μία 45χρονη από το Μπρίστολ, η οποία έχει ζήσει τη διαδικασία των εξετάσεων 57 φορές ως τώρα, χωρίς να πάρει δίπλωμα στα χέρια της.

Πόσες φορές έχουν αποτύχει στις εξετάσεις χειρότεροι οδηγοί της Βρετανίας...

Στα «σήματα»


Στην οδήγηση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ