Επί ποδός η Αντιτρομοκρατική: Σαρώνει όλη την Αθήνα για τον εντοπισμό της «ομάδας Μαζιώτη» και της γιάφκας - iefimerida.gr

Επί ποδός η Αντιτρομοκρατική: Σαρώνει όλη την Αθήνα για τον εντοπισμό της «ομάδας Μαζιώτη» και της γιάφκας

Επί ποδός η Αντιτρομοκρατική: Σαρώνει όλη την Αθήνα για τον εντοπισμό της «ομάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή όπου σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η αιματηρή συμπλοκή που οδήγησε στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και τους κάλυκες από τις σφαίρες που έριξε ο τρομοκράτης κατά των αστυνομικών εξετάζει η Αντιτρομοκρατική.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εκείνο που εξετάζουν οι επιτελείς των ερευνών είναι να βρουν τη σύνδεση με τους συνεργούς του εγκέφαλου του Επαναστατικού Αγώνα, να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικη φέρεται να έχουν καταλήξει στην ταυτότητα των δύο προσώπων που βοηθούν τον Νίκο Μαζιώτη στις ληστείες που διέπραξε στην Πελοπόννησο για να ενισχύσει με χρήματα την τρομοκρατική οργάνωση.

Τα δύο αυτά άτομα φαίνεται πως είναι γνωστά στην Αστυνομία, αλλά τα ίχνη τους χάθηκαν πριν από δύο χρόνια, τόσο από συγγενικά τους πρόσωπα όσο και από τους πολιτικούς χώρους στους οποίους κινούνταν. Η συγκυρία αυτή φαίνεται πως δεν είναι τυχαία, καθώς, συμπίπτει χρονικά με την περίοδο που Μαζιώτης και Ρούπα εξαφανίστηκαν.

Παράλληλα, η Αντιτρομοκρατική εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό του σπιτιού -γιάφκας του Νίκου Μαζιώτη από όπου ενδεχομένως να προκύψουν νέα στοιχεία τόσο για την τρομοκρατική δράση όσο και για άλλους καταζητούμενους, όπως η σύντροφός του, Πόλα Ρούπα, αλλά και ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Οι περιοχές αυτές είναι το ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, όπως Σεπόλια, Πατήσια, Κυψέλη, αλλά και περιοχές κοντά στον Μαραθώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ