Από το Μουντιάλ, στη Γάζα -Ο Οζίλ δίνει στα παιδιά της Παλαιστίνης τα κέρδη του από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου - iefimerida.gr

Από το Μουντιάλ, στη Γάζα -Ο Οζίλ δίνει στα παιδιά της Παλαιστίνης τα κέρδη του από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Από το Μουντιάλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία απίστευτη κίνηση φέρεται πως αποφάσισε να προχωρήσει ο Μεσούτ Οζίλ. Ο σταρ της εθνικής ομάδας της Γερμανίας θέλει να δωρίσει το πριμ του από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλο στα παιδιά από τη Λωρίδα της Γάζας.

Πρόκειται για τα 600.000 δολάρια που θα πάρει από την πρόκριση της Γερμανίας στον τελικό αλλά και την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Middle East Monitor, ο παίκτης της Αρσεναλ είναι έτοιμος να «στείλει» αυτά τα χρήματα στη Λωρίδα της Γάζας, για τα παιδιά που έχουν πληγεί από το νέο ξέσπασμα βίας στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Οζίλ δεν έχει επιβεβαιώσει αυτή τη δωρεά. Ο τουρκικής καταγωγής παίκτης, πιστός Μουσουλμάνος που διαβάζει το Κοράνι πριν από τους αγώνες, είχε συγκεντρώσει επάνω του τα βλέμματα όταν αρνήθηκε να ανταλλάξει χειραψία μα αξιωματούχο της FIFA, γιατί ο τελευταίος υποστήριζε το Ισραήλ.

Αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε αυτό το Μουντιάλ και θέλει να στηρίξει οικονομικά τη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, όταν η Αλγερία προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο, όλοι οι παίκτες της αποφάσισαν να δωρίσουν το πριμ τους στους Παλαιστίνιους, γιατί «το χρειάζονται περισσότερο από εμάς», κατά δήλωσή τους σε ρεπορτάζ της Daily Mail.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ