Ο Τσίπρας προσπαθεί να αποπλανήσει τη ΔΗΜΑΡ στον αιγιαλό: Αν με αρνηθείς θα την πέσω στο ποτάμι [σκίτσο] - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας προσπαθεί να αποπλανήσει τη ΔΗΜΑΡ στον αιγιαλό: Αν με αρνηθείς θα την πέσω στο ποτάμι [σκίτσο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτός είναι νέος, αυτή γριά, με μπαστουνάκι. Την κρατά από το χέρι, την πηγαίνει βόλτα στον αιγιαλό με το ηλιοβασίλεμα και προσπαθεί να την αποπλανήσει. Αυτός είναι ο Αλέξης, αυτή η ΔΗΜΑΡ, την οποία απειλεί ότι αν τον αρνηθεί «θα την πέσει στο Ποτάμι».

Αυτή η καλοκαιρινή καρτ ποστάλ του Αλέξη Τσίπρα με τη ΔΗΜΑΡ με αφορμή το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό, είναι το σημερινό σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στο πρωτοσέλιδο των Νέων (που σήμερα κυκλοφορούν όπως και οι υπόλοιπες εφημερίδες μόνο σε ψηφιακή μορφή, λόγω της απεργίας των εργαζόμενων στα πρακτορεία διανομής).

Ο Τσίπρας προσπαθεί να αποπλανήσει τη ΔΗΜΑΡ στον αιγιαλό: Αν με αρνηθείς θα την πέσω στο ποτάμι [σκίτσο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ