Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Ιουλίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί ίσως σήμερα θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι, αλλά δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για κάτι τέτοιο. Αντίθετα, προωθήστε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά, την ακίνητη περιουσία σας ή γενικότερα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15-16 Απριλίου τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλά. Όμως η υπερβολική ενέργεια που διαθέτετε, μπορεί να δημιουργήσει ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ένα οικογενειακό θέμα δείχνει να σας ταλανίζει. Ρίξτε, λοιπόν, τους τόνους, ηρεμήστε και ασχοληθείτε με άλλα πράγματα. Για σας που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας η εύνοια είναι εμφανής. Θέματα λύνονται, η συναισθηματική σας ζωή δείχνει να έχει μπει σε καλό δρόμο, ενώ ευνοούνται και τα ταξίδια. Για σας τους Κριούς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, μπορεί να υπάρχει μια ένταση, αλλά τα πράγματα στην συναισθηματική σας ζωή δεν παύουν να είναι καλά.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους εξακολουθεί να ευνοείται ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας ή με τα οικονομικά σας, όπως επίσης ευνοούνται και οι σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο, βλέπετε φίλους και συγγενείς, ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ ευχάριστη. Βέβαια, ολόκληρη την τρέχουσα εβδομάδα δεν παύουν να σας απασχολούν οικογενειακά θέματα. Προσέχετε, όπως επίσης χρειάζεται προσοχή και σε οτιδήποτε έχει σχέση με θέματα υγείας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-23 Απριλίου ευνοούνται οι συζητήσεις για ένα θέμα εργασιακό ή ακόμη και για τα συναισθηματικά σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα κοινωνική. Μπορείτε τώρα να προωθήσετε κάποια θέματα, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Οι φίλοι είναι κοντά σας, ενώ η συναισθηματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα καλή για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Για ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας αισθάνεστε φόρτιση, ή γενικότερα νιώθετε ότι πρέπει να βοηθήσετε στη λύση κάποιου προβλήματος που αντιμετωπίζουν. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Μαΐου, οι όμορφες διαδρομές, οι ευχάριστες συναντήσεις και οι επαφές αλλάζουν την ψυχολογία σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους αυτή είναι μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, που τα πράγματα είναι πολύ καλά. Τώρα μαθαίνετε οτιδήποτε είχε συμβεί στο παρασκήνιο, ό,τι ήταν κρυφό αποκαλύπτεται, ενώ θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Μάλιστα σε λίγες μέρες, που και η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο, τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα, ιδιαίτερα από τις 18 Ιουλίου και μετά. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών μπορεί να δημιουργήσουν ένταση είτε λόγω οικογενειακών υποθέσεων, είτε λόγω ενός οικονομικού θέματος. Προσέχετε κρυολογήματα, μικροατυχήματα και οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με την οικογένειά σας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται.

Λέων

Για σας τους Λέοντες μπορεί να υπάρξει μια σημαντική ένταση την περίοδο αυτή από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς, παρά το γεγονός ότι ο Δίας έχει περάσει στο δικό σας ζώδιο και ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας. Οι συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα ευνοούνται, αρκεί όμως να μη δίνετε αφορμές για σχόλια.

Παρθένος

Εσείς, Παρθένοι μου, με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, αισθάνεστε σαν να έχετε την προσωπική σας Πανσέληνο. Ασχοληθείτε τώρα με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, που είναι σημαντικοί για σας. Σε σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, οι φίλοι άλλοτε σας δημιουργούν ευχαρίστηση και ευτυχία και άλλοτε μια σημαντική ένταση, η οποία σας εκνευρίζει. Από τώρα, και για έναν ολόκληρο χρόνο, μπορείτε σταδιακά να προετοιμάσετε ένα θέμα που έχει σχέση με την ακίνητη περιουσία σας.

Ζυγός

Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη και σημαντική περίοδο, γεμάτη δράση, ενέργεια, sex αλλά και ταξίδια. Όμως, ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να σας φορτίσει. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να προσπαθήσουν να δυσκολέψουν το έργο σας. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, τον Σεπτέμβριο, τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα καλά, με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα να φέρνει νέα δεδομένα στη ζωή σας.

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, ανοίγονται νέοι δρόμοι. Τα ταξίδια, οι επαφές και οι συμφωνίες ευνοούνται, ενώ η συναισθηματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα καλή. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, το τετράγωνο Ήλιου – Άρη ίσως φέρει ένα εμπόδιο σε ένα ταξίδι ή στην επαγγελματική σας ζωή. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 25- 28 Οκτωβρίου αποφύγετε να εκτεθείτε. Πάντως σήμερα είναι μια καλή ημέρα για τα συναισθηματικά σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας σήμερα ευνοείται, όπως επίσης και τα οικονομικά σας, αν και με κάποια μπερδέματα που υπάρχουν αυτόν τον καιρό. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας ανοίξτε τα φτερά σας, είναι μια θαυμάσια περίοδος για να αλλάξετε γενικότερα την προσωπική σας ζωή. Γενικότερα, συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους σήμερα ευνοούνται οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας συμπαραστέκονται. Ίσως κάνετε ένα μικρό ταξίδι. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας προσέχετε, γιατί οι σχέσεις σας παρουσιάσουν ένταση. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις τόσο με πρόσωπα κύρους, όσο και γενικότερα με άτομα στην επαγγελματική σας ζωή.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι μπορείτε τώρα να προωθήσετε ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, τα πάντα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, εκτός από σας που έχετε γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, γύρω στις 8 -10 Φεβρουαρίου. Ενδεχομένως να σας απασχολήσει ένα θέμα εργασίας ή υγείας σε σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την προσωπική σας ζωή ευνοείται. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Οικογενειακά σας θέματα προωθούνται. Όμως, ένα θέμα της εργασίας σας ή ένα οικονομικό σας ζήτημα ίσως σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ