Ο Γρηγόρης Ψαριανός πριν από 22 χρόνια με μαύρο μαλλί και κοτσίδα παίζει σε σίριαλ με την Ελένη Ράντου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γρηγόρης Ψαριανός πριν από 22 χρόνια με μαύρο μαλλί και κοτσίδα παίζει σε σίριαλ με την Ελένη Ράντου [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι αλήθεια ότι ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός έχει κάνει αρκετές δουλειές στη ζωή του. Οπως ο ίδιος αναφέρει στο βιογραφικό του έχει εργαστεί ως βιβλιοπώλης, εισπράκτορας, ταξιτζής, τραγουδιστής, διαλογέας του ΟΠΑΠ, ελαιοχρωματισής, μπάρμαν, dj, ενώ έγινε ευρέως γνωστός ως ραδιοφωνικός παραγωγός.Ωστόσο, όπως αναφέρει το star, ο Γρηγόρης Ψαριανός έχει δοκιμάσει την τύχη του και ως ηθοποιός, καθώς, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Αχ Ελένη» στο μακρινό 1992.

Ο κ. Ψαριανός, ο οποίος αναφέρεται και στους τίτλους αρχής, κάνει τον ρόλο του «Φρυδά», ενός διαφημιστή που προσπαθούσε να εξηγήσει στην Ελένη Ράντου τι προσόντα θα πρέπει να έχει για να την προσλάβει.

Μπορεί να έχουν περάσει 22 χρόνια και ο... Φρυδάς να μην θυμίζει τον Γρηγόρη Ψαριανό, όπως οι περισσότεροι τον γνώρισαν, ωστόσο, η φωνή είναι πέρα για πέρα χαρακτηριστική.

Τα αποκαλυπτήρια στο 16:10.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ