Πάλι σε περιπέτειες ο Οσκαρ Πιστόριους -Εμπλεξε σε καυγά σε κλαμπ - iefimerida.gr

Πάλι σε περιπέτειες ο Οσκαρ Πιστόριους -Εμπλεξε σε καυγά σε κλαμπ

Πάλι σε περιπέτειες ο Οσκαρ Πιστόριους -Εμπλεξε σε καυγά σε κλαμπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του, τι κι αν η δίκη του δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ο Οσκαρ Πιστόριους δεν μπορεί να μείνει μακριά από τους μπελάδες όπως φαίνεται. Γιατί έμπλεξε και σε καυγά σε δημοφιλές κλαμπ της Ν. Αφρικής.

Το περιστατικό έγινε στο δωμάτιο VIP, το βράδυ του Σαββάτου, σε ένα κλαμπ γνωστό για τους διάσημους πελάτες του. Το γεγονός επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Παραολυμπιονίκη, Ανελιέσε Μπούργκες, αν και όπως σημείωσε η ίδια υπήρξε καυγάς και όχι «σύρραξη», όπως ανέφεραν κάποια τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την πλευρά του αθλητή, ο ίδιος καθόταν με έναν ξάδελφό του στον «πριβέ» χώρο του μπαρ, όταν τον πλησίασε κάποιος που άρχισε να τον ρωτάει με επιθετικό τρόπο για θέματα της δίκης. Στο τέλος καυγάδισαν και μετά από λίγη ώρα ο Πιστόριους και ο ξάδελφός του αποχώρησαν από το κλαμπ. «Μετάνιωσε που βγήκε σε δημόσιο χώρο και έγινε στόχος προσοχής», συμπλήρωσε η εκπρόσωπός του.

Ο Τζάρεντ Μόρτιμερ από την άλλη- ο άνθρωπος με τον οποίο καυγάδισε ο Πιστόριους- δήλωσε πως ο αθλητής ήταν μεθυσμένος και ότι προσέβαλε τους φίλους και τον έσπρωξε στο στήθος. Ο Μόρτιμερ ανταπέδωσε, με αποτέλεσμα ο Παραολυμπιονίκης να πέσει σε μία καρέκλα, πριν παρέμβουν οι υπόλοιποι για να λήξει το θέμα.

Η δίκη του Πιστόριους για τη δολοφονία της συντρόφου του έχει διακοπεί έως τις αρχές Αυγούστου. Η 29χρονη Ρίβα Στέενκαμπ έπεσε νεκρή μέσα στο σπίτι του αθλητή, από τα πυρά του. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως πίστευε ότι επρόκειτο για διαρρήκτη, αλλά ο εισαγγελέας τον κατηγορεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ