Τα applications της Κατερίνας Καινούργιου που σβήνουν την κυτταρίτιδα και... σηκώνουν τους γλουτούς -Τι αποκάλυψε on air! - iefimerida.gr

Τα applications της Κατερίνας Καινούργιου που σβήνουν την κυτταρίτιδα και... σηκώνουν τους γλουτούς -Τι αποκάλυψε on air!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πώς μπορεί μια γυναίκα με την βοήθεια της τεχνολογίας να... σβήσει την κυτταρίτιδα και να δημιουργήσει τέλειος γλουτούς!

Μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι παντού» έδωσε τις δικές της συμβουλές: «Έχω ανακαλύψει κάτι κολπάκια, κάτι applications... δεν καταλαβαίνετε! Εγώ έχω ένα ειδικό και για την κυτταρίτιδα, το περνάω λίγο smooth έτσι λέγεται... κι έχω κι ένα που σηκώνει και τα οπίσθια!»

H παρουσιάστρια προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και υποσχέθηκε ότι θα αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter, τα μυστικά της κόλπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ