Κανονικά τα δρομολόγια των λεωφορείων την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Κανονικά τα δρομολόγια των λεωφορείων την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστέλλονται προσωρινά οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΟΑΣΘ και τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν κανονικά την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Νεώτερες αποφάσεις θα ληφθούν μετά την αυριανή συνάντηση του προέδρου του σωματείου με τον υφυπουργό Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Ο πρόεδρος του σωματείου, Δημήτρης Τσερμενίδης την Τρίτη θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον υφυπουργό Υποδομών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, ώστε να συζητήσουν το θέμα της εκταμίευσης των χρημάτων που εισπράττει κάθε χρόνο ο ΟΑΣΘ από το Δημόσιο.

Ο Δημήτρης Τσερμενίδης δήλωσε οτι η σημερινή κινητοποίηση ήταν προειδοποιητική και ότι «Αύριο τα λεωφορεία θα βγουν στους δρόμους κανονικά. Μετά τη συνάντηση που θα έχουμε με τον υφυπουργό θα ενημερωθούν οι εργαζόμενοι και θα κινηθούμε ανάλογα με το αποτέλεσμα».

Το σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι «το Δημόσιο δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις έναντι των πιστωτών αλλά και της μισθοδοσίας προσωπικού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ