«Στραβοκλωτσιά» από τον Τόμας Μίλερ: «Βάλτε το χρυσό παπούτσι στον κ@@ο σας» είπε σε δημοσιογράφο - iefimerida.gr

«Στραβοκλωτσιά» από τον Τόμας Μίλερ: «Βάλτε το χρυσό παπούτσι στον κ@@ο σας» είπε σε δημοσιογράφο

«Στραβοκλωτσιά» από τον Τόμας Μίλερ: «Βάλτε το χρυσό παπούτσι στον κ@@ο σας» είπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαλλο έκανε μια νεαρή δημοσιογράφος τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής Γερμανίας Τόμας Μίλερ όταν τον... πίκαρε για το γεγονός ότι δεν κέρδισε τον τίτλο του πρώτο σκόρερ στο Μουντιάλ.Η νεαρή ρεπόρτερ ήταν από την Κολομβία, της οποίας ο νέος αστέρας, Χαμές Ροντρίγκεζ, κέρδισε το χρυσό παπούτσι, οπότε φαίνεται πως ήθελε να εκνευρίσει τον σταρ της Μπάγερν Μονάχου.

Αν και αρχικά ο Μπάστιαν Σβάινστάγκερ, που ήταν δίπλα στο συμπαίκτη του, της είπε «πρέπει να μιλήσεις Βαυαρικά», εκείνη δεν πτοήθηκε και έκανε το μεγάλο λάθος!

«Δεν μιλάω βαυαρικά, αλλά συγχαρητήρια για το Μουντιάλ. Ήσουν πολύ κοντά στο να αναδειχθείς κορυφαίος σκόρερ του τουρνουά. Πώς αισθάνεσαι», ήταν η ερώτηση.

Και ο άσος της Μπάγερν απάντησε με... απόλυτη ψυχραιμία: «Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι μ...ιες. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Μπορείτε να βάλετε το χρυσό παπούτσι στον κ... σας»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ