Στο ΣτΕ θα κριθεί η τύχη της αξιολόγησης υπαλλήλων -Διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ για τις αποφάσεις της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Στο ΣτΕ θα κριθεί η τύχη της αξιολόγησης υπαλλήλων -Διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ για τις αποφάσεις της κυβέρνησης

Στο ΣτΕ θα κριθεί η τύχη της αξιολόγησης υπαλλήλων -Διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ για τι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οχι λέει η ΑΔΕΔΥ και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις εργαζομένων (Σύλλογος εργαζομένων δασολόγων Κρήτης, Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, κ.λπ.) στην αξιολόγηση προσωπικού στους ΟΤΑ και σε άλλα ΝΠΔΔ προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητώντας να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και παράνομες οι αποφάσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τις οποίες επεκτάθηκε η αξιολόγηση του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.Η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει ότι οι επίμαχες υπουργικές αποφάσεις είναι ανυπόστατες καθώς δεν δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ενώ είναι και αντισυνταγματικές αφού παραβιάζουν τις συνταγματικές αρχές της ισότητας, της αμεροληψίας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ