Τα μυστήρια με τη συνέντευξη της Γιάννας στο «Βήμα» -Πώς μια κουβέντα «χάθηκε» στη μετάφραση - iefimerida.gr

Τα μυστήρια με τη συνέντευξη της Γιάννας στο «Βήμα» -Πώς μια κουβέντα «χάθηκε» στη μετάφραση

Τα μυστήρια με τη συνέντευξη της Γιάννας στο «Βήμα» -Πώς μια κουβέντα «χάθηκε» σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απορίες και σχόλια προκαλεί η μη δημοσιοποίηση της συνέντευξης που ζήτησε το κυριακάτικο «Βήμα» από την Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία είχε προγραμματιστεί να δημοσιευθεί την Κυριακή, αλλά τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην έκδοση της «ναυαρχίδας» του ΔΟΛ.

Μετά τις διαρροές από έναν κύκλο συναντήσεων με δημοσιογράφους που είχε η πρώην «σιδηρά κυρία» του 2004, όπου μίλησε για όλα τα τρέχοντα θέματα του δημόσιου βίου και ερμηνεύθηκε ως επιστροφή της στα πράγματα, δέχθηκε να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Το Βήμα». Η συνέντευξη δόθηκε, αλλά για άγνωστους λόγους δεν δημοσιεύθηκε.

Φαίνεται μάλιστα ότι υπήρξε και επικοινωνία της εφημερίδας με την Γιάννα Αγγελοπούλου, όπου της ανακοινώθηκε ότι η συνέντευξη τελικά δεν θα δημοσιευθεί. Στη Μιχαλακοπούλου ισχυρίζονται ότι στη συνέντευξη αυτή η Γιάννα Αγγελοπούλου επανέλαβε τα όσα δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα το «Πρώτο Θέμα» και άρα δεν παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πέρα του ότι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία ένα μέσο να μην δημοσιεύει συνέντευξη επειδή δεν έχει είδηση, πολλοί αναρωτιούνται τι είναι αυτό που μεσολάβησε και η συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου «χάθηκε» στη μετάφραση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ