Η Ολλανδία έδωσε το τελευταίο χτύπημα στη Βραζιλία -Ο εφιάλτης του Μουντιάλ τελείωσε με ήττα για τους διοργανωτές (3-0) - iefimerida.gr

Η Ολλανδία έδωσε το τελευταίο χτύπημα στη Βραζιλία -Ο εφιάλτης του Μουντιάλ τελείωσε με ήττα για τους διοργανωτές (3-0)

Η Ολλανδία έδωσε το τελευταίο χτύπημα στη Βραζιλία -Ο εφιάλτης του Μουντιάλ τελε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε στο μικρό τελικό δεν βρήκε παρηγοριά η Βραζιλία. Ο εφιάλτης του Μουντιάλ τελείωσε για τη διοργανώτρια με ήττα από την Ολλανδία (3-0), με τους «οράνιε» να παίρνουν τελικά την τρίτη θέση στη διοργάνωση.

Οι Βραζιλιάνοι ήλπιζαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά από την ταπείνωση που έζησαν στον ημιτελικό, την ήττα με 7-1 από τη Γερμανία, αλλά κατάλαβαν από νωρίς πως κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ηταν μόλις στο 3', όταν η Ολλανδία προηγήθηκε με πέναλτι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης οι «οράνιε» είχαν ήδη διπλασιάσει τα τέρματά τους.

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, όταν κέρδισε πέναλτι από τον Τιάγκο Σίλβα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (3'), ενώ στο 16' ο Μπλιντ πάγωσε για τα καλά την εξέδρα, κάνοντας το 2-0. Ο Βαϊνάλντουμ τους έδωσε τη χαριστική βολή στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Μάξουελ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Παουλίνιο (57' Ερνάνες), Λουίς Γκουστάβο (46' Φερναντίνιο), Ραμίρες (73' Χουλκ), Γουίλιαν, Όσκαρ, Ζο.

Ολλανδία: Σίλεσεν (90'+3' Φορμ), Ντε Φράι, Φλάαρ, Μάρτινς Ίντι, Κλάζι (90' Φέλτμαν), Βαϊνάλντουμ, Κάιτ, Μπλιντ (70' Γιάνμαατ), Ντε Γκουζμάν, Φαν Πέρσι, Ρόμπεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ