Κωνσταντινόπουλος: Πρέπει να ποινικοποιηθεί η αχαριστία στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος: Πρέπει να ποινικοποιηθεί η αχαριστία στο ΠΑΣΟΚ

Κωνσταντινόπουλος: Πρέπει να ποινικοποιηθεί η αχαριστία στο ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που δήθεν δίνουν τη μάχη για τα «ιερά και τα όσια», ενώ πριν από τις εκλογές έβρισκαν δικαιολογίες όχι μόνο για να απέχουν αλλά για να κάνουν και κακό, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης πρότεινε αστειευόμενος να ποινικοποιηθεί η αχαριστία στο ΠΑΣΟΚ, για όσους τα πήραν όλα και τώρα φεύγουν σε κάποιο άλλο κόμμα. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος- μιλώντας στον ALPHA, χαρακτήρισε θετική την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης το φθινόπωρο και απευθυνόμενος σε «όσους επικαλούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου» είπε πως κι εκείνος δεν έμεινε στην Ένωση Κέντρου.

«Σήμερα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα» είπε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ηγεσίας της παράταξης, είπε πως η λογική διαδικασία είναι πως εφόσον ιδρυθεί, βρεθούν οι πολιτικές που «μας ενώνουν» και φτιαχτεί η οργάνωση, τότε θα αποφασιστεί και αυτό. «Θα έρθουν στην ώρα τους όλα», σημείωσε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ