Πόσο διαφορετικά κοιμούνται οι άνδρες και οι γυναίκες: Αποκαλύπτοντας τις βραδυνές συνήθειες [εικόνα] - iefimerida.gr

Πόσο διαφορετικά κοιμούνται οι άνδρες και οι γυναίκες: Αποκαλύπτοντας τις βραδυνές συνήθειες [εικόνα]

Πόσο διαφορετικά κοιμούνται οι άνδρες και οι γυναίκες: Αποκαλύπτοντας τις βραδυν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ένα ζευγάρι να κοιμάται μαζί, ωστόσο οι συνήθειες του ύπνου τους διαφέρουν πολύ ακόμα και μετά από χρόνια συγκατοίκησης. Πόσο διαφορετικά κοιμούνται οι άνδρες από τις γυναίκες;

Η Βρετανική εταιρεία κρεβατιών MyBedFrames δημιούργησε ένα έξυπνο infographic που κυριολεκτικά «ξεμπροστιάζει» τα ζευγάρια, αποκαλύπτοντας τις νυχτερινές τους συνήθειες.

Τα στοιχεία του infographic προκύπτουν από μία έρευνα που έγινε σε 1.000 ενήλικους εθελοντές στη Βρετανία και παρουσιάζουν όλα αυτά που κάνουν τα ζευγάρια και συχνά δεν παραδέχονται.

Από το πόσο συχνά διαβάζουν στο κρεβάτι, βλέπουν τηλεόραση ή ακούν μουσική, μέχρι το πόσο κοιμούνται, πόσο ανήσυχο ύπνο κάνουν και πώς διαμορφώνουν το χώρο τους, αυτές είναι οι συνήθειες ύπνου του κάθε φύλου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι γυναίκες φαίνεται να κερδίζουν το βραβείο ροχαλητού.

Πόσο διαφορετικά κοιμούνται οι άνδρες και οι γυναίκες: Αποκαλύπτοντας τις βραδυνές συνήθειες [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ