Πώς φαντάζονται τα «τέλεια γυναικεία εσώρουχα» οι άνδρες και πώς οι γυναίκες [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς φαντάζονται τα «τέλεια γυναικεία εσώρουχα» οι άνδρες και πώς οι γυναίκες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σέξι οι μεν, βολικά οι δε. Εντελώς διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει «τέλειο εσώρουχο» έχουν άνδρες και γυναίκες, όπως προέκυψε από πρόσφατη έρευνα. Τα αρσενικά φαντάζονται κόκκινα μικροσκοπικά σέξι εσώρουχα και ζαρτιέρες, ενώ οι γυναίκες τα έχουν στο μυαλό τους ως μεγάλα, άνετα και λευκά. Για να πηγαίνουν με όλα. Με δυο λόγια, πλήρης διαφωνία.

Οπως προέκυψε από την έρευνα που έκανε εταιρεία εσωρούχων στο μόνο που συμφωνούν άνδρες και γυναίκες είναι ότι τα εσώρουχα πρέπει να συνδυάζονται μεταξύ τους. Σε όλα τα άλλα, όμως, η διαφωνία ήταν πλήρης, με τους μεν άνδρες να φαντάζονται το τέλειο γυναικείο εσώρουχο με φλογερά χρώματα, αποκαλυπτικό και σέξι και τις δε γυναίκες ως αυτό που είναι σε ουδέτερες αποχρώσεις και κυρίως άνετο. Επίσης, πλήρης διαφωνία υπάρχει μεταξύ των δύο φύλων όσον αφορά τις καλτσοδέτες, με τους άνδρες να θέλουν να δουν τις γυναίκες τους να τις φορούν και τις τελευταίες να τις χαρακτηρίζουν ως ένα απλά εντελώς περιττό αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ