Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Ιουλίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η Παρασκευή είναι μέρα, κατά την οποία μπορείτε να δείτε φίλους και να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε, να συζητήσετε αλλά και να επιλύσετε τις διαφορές σας μαζί τους, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Όμως, η Πανσέληνος του Σαββάτου επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Απριλίου, δημιουργώντας θέματα στις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά σάς απασχολούν. Ούτως ή άλλως, με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο (όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα), θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα. Η Κυριακή είναι μια καλύτερη μέρα, με την Σελήνη να περνά στον Υδροχόο. Μπορείτε τώρα να δείτε φίλους, ενώ η ένταση του Σαββάτου σιγά σιγά καταλαγιάζει.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους είναι ένα αντιφατικό τριήμερο αυτό. Η Αφροδίτη (κυβερνήτης σας) σε θετική όψη με τον Άρη δείχνει ότι μπορείτε να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας αλλά και με τα συναισθηματικά σας. Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο ( όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα), σημαίνει ότι θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η Πανσέληνος του Σαββάτου ίσως δεν είναι τόσο δυσαρμονική ως προς το ζώδιό σας, όμως το γεγονός ότι συμμετέχει ο Άρης μπορεί να δημιουργεί ένταση, ιδίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Μαΐου. Θα έχετε κάποια σημαντικά διλήμματα ανάμεσα σε θέματα οικογενειακά και σε θέματα που αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Προσέχετε την υγεία σας και την εργασία σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 20 Μαΐου μπορείτε να πετύχετε πολλά τώρα, επωφεληθείτε λοιπόν από αυτό το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή, ένα επαγγελματικό ή ένα κοινωνικό θέμα δεν είναι σημαντικό για σας. Προσπαθήστε να τηρήσετε τις υποχρεώσεις σας. Γενικότερα, το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη είναι μοναδικό για να ρυθμίσετε τόσο θέματα εργασίας, όσο και θέματα υγείας, αν υπάρχουν.

Δίδυμοι

Ο Ερμής ( κυβερνήτης σας) περνά στον Καρκίνο και κάνει εσάς τους Διδύμους πιο συναισθηματικούς και πιο ευάλωτους. Η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενδεχομένως έχουν την ανάγκη σας. Προσπαθήστε να τους συμπαρασταθείτε. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11-13 Ιουνίου. Μπορείτε τώρα να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικότερα να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας ξεκινά μια θεαματική περίοδος γύρω στις 21 Μαΐου. Την Κυριακή η Σελήνη στον Υδροχόο κάνει την μέρα πιο ευχάριστη, ενώ σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι υποδέχεστε τον Ερμή (επικοινωνία) στο ζώδιο σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Τυχόν σχόλια που έχουν προκληθεί σε βάρος σας ή κάποιο πιθανό παρασκήνιο τώρα αποκαλύπτονται. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Ένταση υπάρχει όμως για σας που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες. Η Πανσέληνος του Σαββάτου, στην οποία συμμετέχει και ο Άρης, σας επηρεάζει, ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Ιουλίου. Θέματα οικογενειακά, θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας σας απασχολούν άμεσα. Ο Δίας ευνοεί πια εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22 Ιουλίου. Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 16 Ιουλίου. Μετακινήσεις, μετακομίσεις, επισκευές στο σπίτι και συζητήσεις δεν λείπουν. Στις συζητήσεις που θα κάνετε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας φροντίστε να είστε αντικειμενικοί. Την Κυριακή ενδεχομένως να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα.

Λέων

Ο Δίας προετοιμάζει τον ερχομό του στο δικό σας ζώδιο, κάτι το οποίο θα πρέπει ήδη να αισθάνεστε εσείς οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-23 Ιουλίου. Όμως η Πανσέληνος του Σαββάτου ενδεχομένως να σας φορτίσει. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας ή με την υγεία σας σας απασχολούν ιδιαίτερα. Ωστόσο, οι φίλοι είναι κοντά σας και μπορείτε να περάσετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο μαζί τους, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 14-16 Αυγούστου. Το Σάββατο όμως είναι μέρα έντασης, προσέχετε οτιδήποτε έχει σχέση με μετακινήσεις και συζητήσεις. Γενικότερα αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προσέχετε τόσο την υγεία σας όσο και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Παρθένος

Η Πανσέληνος του Σαββάτου, που όμως επηρεάζει ήδη από την Παρασκευή, δεν είναι τόσο δυσαρμονική για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου. Θα έχετε όμως διλήμματα ανάμεσα σε αγαπημένα σας πρόσωπα και σε φίλους που παρεμβαίνουν στην ζωή σας. Ενδεχομένως να υπάρξει κάποια παρεξήγηση για ένα οικονομικό θέμα. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, εξακολουθεί να φέρνει κοντά σας φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη δείχνει ευχάριστες κοινωνικές επαφές, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Γενικά η Κυριακή είναι μια πιο ήρεμη μέρα.

Ζυγός

Ευχάριστο είναι για σας τους Ζυγούς το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, καθώς μπορείτε να ταξιδέψετε, να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο επηρεάζει και πάλι τα επαγγελματικά σας θέματα. Η Πανσέληνος του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα πιεστική για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Οκτωβρίου. Οικογενειακά και επαγγελματικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Η Κυριακή είναι μια καλύτερη μέρα, για να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην τρέχετε με το αυτοκίνητο, αποφύγετε την δημιουργία εντάσεων και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 23-24 Σεπτεμβρίου η τύχη είναι με το μέρος σας. Τις επόμενες μέρες θα έχετε ευχάριστη διάθεση, ενώ θα υπάρξουν και ευχάριστα γεγονότα για σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς το τρίγωνο Αφροδίτης- Άρη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό, ενώ μπορεί να οδηγήσει σε ευχάριστα γεγονότα στην συναισθηματική σας ζωή. Βέβαια η Πανσέληνος φέρνει διλήμματα ανάμεσα σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και στα μελλοντικά σας σχέδια. Ένα οικονομικό σας θέμα ευνοείται. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε σημαντικά μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες το τρίγωνο Αφροδίτης –Άρη ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο ή τους φίλους σας, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-15 Δεκεμβρίου. Όμως, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο, αλλά επηρεάζει από την Παρασκευή, σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποια οικονομικά θέματα. Βεβαίως σιγά σιγά θα νιώσετε την εύνοια του Δία εσείς που είστε γεννημένοι 22-24 Νοεμβρίου. Το πέρασμα του στον Λέοντα είναι για σας μοναδικό. Η Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικότερα υπάρχει μια ένταση την οποία θα πρέπει να αποφύγετε.

Αιγόκερως

Ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις στον χώρο της εργασίας σας, η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Ιανουαρίου, δημιουργώντας εντάσεις τόσο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Ακόμη, εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 12 Ιανουαρίου επηρεάζεστε από τον Άρη, που έχει πλέον περάσει στο τρίτο δεκαήμερου του Ζυγού. Αποφύγετε τις εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ σημαντικές. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Θα μπορέσετε έτσι να επιλύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Η Κυριακή είναι μια καλύτερη μέρα.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-13 Φεβρουαρίου, η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τα παιδιά, με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με την διασκέδασή σας, καθώς ο Άρης δημιουργεί σημαντική δραστηριότητα. Ωστόσο η Πανσέληνος του Σαββάτου ενδεχομένως να σας ενοχλήσει σε θέματα εργασίας ή υγείας. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο και η παρουσία του εκεί μέχρι το τέλος του μήνα φέρνει στην επιφάνεια νέα, σημαντικά για σας δεδομένα. Την Κυριακή, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς ένα οικογενειακό ή και ένα οικονομικό σας θέμα βρίσκει λύση. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, είναι ευνοϊκή για την συναισθηματική σας ζωή. Βέβαια η Πανσέληνος του Σαββάτου, αν και δεν σας επηρεάζει άμεσα ή άσχημα, δημιουργεί διλήμματα ανάμεσα στους αγαπημένους σας και την κοινωνική σας ζωή. Στον χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ