Γκάφα ολκής από Γιακουμάτο: Ανοίγει τα μαγαζιά στο Πικέρμι και ξεχνάει τα καταστήματα στην περιοχή του αεροδρομίου - iefimerida.gr

Γκάφα ολκής από Γιακουμάτο: Ανοίγει τα μαγαζιά στο Πικέρμι και ξεχνάει τα καταστήματα στην περιοχή του αεροδρομίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχόλια ποικίλου είδους έχει προκαλέσει η απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου για το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές τον χρόνο, σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού ορίζονται οι τρεις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, στις οποίες επιτρέπεται πιλοτικά για ένα έτος η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές τον χρόνο.

Αναφορικά με την Περιφέρεια Αττικής, η απόφαση ορίζει πως τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίγουν και τις 52 Κυριακές στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Ο δεύτερος δήμος θεωρείται δήμος με μικρή αγορά, εν αντιθέσει με τα Σπάτα όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας. Μάλιστα, το καλοκαίρι υπολογίζεται πως περούν πάνω από 6,5 εκατ. Τουρίστες. Τα Σπάτα όμως, δεν περιλαμβάνονται στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε την Τρίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ