Γκολ από τα ...αποδυτήρια θέλει ο Φερέιρα με τη Μακάμπι - iefimerida.gr

Γκολ από τα ...αποδυτήρια θέλει ο Φερέιρα με τη Μακάμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να σταθεί στο ύψος της ιστορίας του και να διορθώσει το... λάθος του Τελ Αβίβ θέλει ο Παναθηναϊκός απόψε στη ρεβάνς του 3-0 με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (21:15, Novasports 1). Οι «πράσινοι» θα πρέπει επιτέλους να δείξουν το καλό τους πρόσωπο για να διεκδικήσουν μία δύσκολη ανατροπή.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του το πιστεύουν και θα το προσπαθήσουν (μένει να φανεί αν θα τα καταφέρουν). Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με φουλ επιθετικό σχήμα και διάθεση να... πιάσει από το λαιμό τους Ισραηλινούς. Ένα γρήγορο γκολ θα βάλει «φωτιά» στο ΟΑΚΑ και θα δώσει ώθηση, ωστόσο η εστία πρέπει να μείνει... ανέπαφη, καθώς αν σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ.

"Θα πάρουμε ό,τι μας αξίζει"

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε τα ευτράπελα στην χτεσινή συνέντευξη Τύπου του Ζεσουάλδο Φερέιρα και του Λουκά Βύντρα, ενόψει του σημερινού αγώνα. Το σουρεαλιστικό της υπόθεσης ήταν ότι στο φινάλε, ένας ισραηλινός δημοσιογράφος ρώτησε τον Βύντρα για τις διαφορές ανάμεσα στην ομάδα του Σουμ και την τωρινή, με τον διεθνή μπακ να απαντάει "εδώ αύριο καιγόμαστε και αυτός με ρωτάει τι γινόταν πριν από 8 χρόνια"!

Οσον αφορά τον Φερέιρα, τόνισε πως "αν δεν προκριθούμε στους ομίλους του Europa, τότε θα σημαίνει ότι δεν αξίζει να είμαστε εκεί", ενώ για το θέμα που προέκυψε με τον Σιμάο, ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως "για μένα η καλή σχέση βασίζεται στον σεβασμό και την δουλειά. Οποιος δεν έχει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά τίθεται εκτός ομάδας".

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ