Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς είναι μια όμορφη μέρα η σημερινή, για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα, να προγραμματίσετε την ζωή σας το καλοκαίρι, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Γενικότερα μπορείτε να κάνετε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Θα μπορούσα να πω ότι αυτή η περίοδος είναι μια ευχάριστη αλλά και σημαντική περίοδος, με μετακινήσεις και μικρές διαδρομές, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μετά τις 10 Απριλίου. Εσείς φαίνεται ότι διανύετε μια αντιφατική κατάσταση. Ενώ βλέπετε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ο Άρης, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ενοχλεί εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 12 Απριλίου με κρυολογήματα, μικροατυχήματα αλλά και προκαλώντας ένταση στη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ο Δίας ολοκληρώνει την πορεία του στον Καρκίνο και σιγά σιγά θα αρχίσει να δείχνει την ευεργετική του επιρροή σε σας που έχετε γεννηθεί 21-22 Μαρτίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από αυτήν την πολύ σημαντική όψη. Απρόβλεπτα γεγονότα και αλλαγές στην ζωή σας θα υπάρξουν για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Απριλίου, με αντιφατικά γεγονότα να σας απασχολούν. Υπάρχουν διλήμματα, τα οποία γενικά σάς φορτίζουν, όμως τώρα η ένταση έχει κάπως καταλαγιάσει.

Ταύρος

Εσάς τους Ταύρους σήμερα σας απασχολεί ένα οικονομικό σας θέμα. Ενδεχομένως να κάνετε αρκετά έξοδα. Η Αφροδίτη μαζί με τον Ερμή εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους, γεγονός που σημαίνει έσοδα για σας. Όμως σήμερα ίσως κάνετε κάποιες υπερβολές γενικότερα. Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο, κατά την οποία επιλύονται σημαντικά θέματα σε σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε, λοιπόν, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Μαΐου, να τους ασχοληθείτε με αυτά τα θέματα και να τα τακτοποιήσετε τώρα, γιατί αργότερα, τον Αύγουστο ίσως μεγαλώσουν τα προβλήματά σας. Ταύροι των πρώτων ημερών, εσείς που έχετε γεννηθεί το τέλος Απριλίου, μπορείτε να βασιστείτε σε σημαντικούς φίλους, οι οποίοι σας ανοίγουν νέους δρόμους. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-4 Μαΐου ο Πλούτωνας ανοίγει δρόμους, είτε για το εξωτερικό είτε για σημαντικές επαφές, είτε ακόμη για το τέλος μιας κατάστασης και την αρχή μιας άλλης πολύ σημαντικής. Βεβαίως, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι, με την Σελήνη σήμερα να βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, οι συναισθηματικές υπερβολές δεν λείπουν, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Ιουνίου. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 19-20 Ιουνίου οι συζητήσεις και οι συμφωνίες ευνοούνται. Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο σας φέρνει σημαντικές ειδήσεις. Ένα οικονομικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Με τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορείτε να έχετε στενές επαφές. Προσέχετε την υγεία σας, ενώ θα πρέπει να βοηθήσετε γενικότερα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Υπάρχουν πολλές αλλαγές και απρόσμενα γεγονότα. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Ιουνίου θα έχετε απρόβλεπτες αλλαγές μέχρι το τέλος του διμήνου, οι οποίες θα είναι θεαματικές και πολύ σημαντικές για σας.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι ασχοληθείτε σήμερα με ένα σημαντικό οικονομικό σας ζήτημα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συναντήσεις θα μπορούσαν αυτές τις μέρες να έχουν επιτυχία. Εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες βρίσκεστε σε μια αντιφατική κατάσταση, μπορείτε ωστόσο να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Ο Δίας αφήνει σιγά σιγά το ζώδιό σας, ευνοώντας τώρα εσάς που έχετε γεννηθεί στις 21-22 Ιουλίου. Ο Άρης εξακολουθεί να δημιουργεί μετακινήσεις, μετακομίσεις, εντάσεις, κρυολογήματα και μικροατυχήματα για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 Ιουλίου. Παρ΄όλα αυτά, μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία, έστω και μετά από μια ένταση, στην οποία βρίσκεστε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Ιουλίου. Εσείς τώρα διανύετε μια αντιφατική κατάσταση. Μπορεί από την μια να αλλάζουν κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, από την άλλη η συναισθηματική σας ζωή και τα παιδιά ίσως λένε πολλά για σας. Σήμερα ασχοληθείτε με την δουλειά ή ακόμη και με την υγεία σας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες μπορούν να προωθήσουν σημαντικά σχέδιά σας, όμως μην τα κοινολογείτε. Ο Δίας ήδη έχει αρχίσει να ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί στις 22 Ιουλίου. Ατέλειωτες μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές είναι προ των πυλών. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 13-15 Αυγούστου, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα. Τόσο η Σελήνη από τον Τοξότη σάς ωθεί να χαρείτε, να διασκεδάσετε αλλά και να έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο και οι φίλοι είναι κοντά σας. Οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξη και την πορεία της ζωής σας εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22 Ιουλίου. Οικογενειακές καταστάσεις πιέζουν εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Αυγούστου. Γενικότερα, κινηθείτε αυτές τις μέρες, η περίοδος είναι ευνοϊκή για σας.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η κοινωνική ζωή είναι έντονη, ενώ τα οικονομικά σας θέματα τρέχουν. Σήμερα ένα οικογενειακό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο, για να βοηθηθείτε. Οι φίλοι βοηθούν τα σημαντικά σχέδιά σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με κοινωνικές επαφές, με συζητήσεις, με συναντήσεις, ευνοείται για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Σεπτεμβρίου. Οι συζητήσεις ευνοούν εσάς που έχετε γεννηθεί 21-22 Σεπτεμβρίου, όμως η υπερβολή βλάπτει. Μην προκαλείτε τους άλλους, ενδεχομένως να σχολιαστείτε. Σήμερα ασχοληθείτε με την οικογένειά σας αλλά και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Περιορίστε τα έξοδά σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, με την Σελήνη στον Τοξότη να ευνοεί τις επαφές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η Αφροδίτη, που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους, ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Οκτωβρίου, φέρνοντας κοντά σας φιλικά σας πρόσωπα, ενώ βοηθά τις επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ο Ερμής, επίσης στους Διδύμους, φέρνει μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-22 Οκτωβρίου. Εσείς που έχετε γεννηθεί 23-24 Σεπτεμβρίου, να θυμάστε ότι σε λίγες μέρες ο Δίας θα ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Γενικά για σας τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου, που έχετε περάσει και πολλά, έρχεται η εποχή που θα σας ανταμείψει. Ο Άρης επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Οκτωβρίου φέρνοντας δράση, έρωτα αλλά και κρυολογήματα, μικροατυχήματα.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς ολοκληρώνεται μια περίοδος στην διάρκεια της οποίας είχατε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Σήμερα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα, το οποίο έχει σχέση τόσο με τα τρέχοντα οικονομικά σας, όσο και με τα οικονομικά τρίτων (εφορία, δάνεια, ασφάλειες). Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με το εξωτερικό ευνοούνται σήμερα για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Νοεμβρίου, όσο και αν έχετε κάποια προβλήματα. Επίσης ευνοημένοι είστε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 20-21 Νοεμβρίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Σήμερα λοιπόν τα πράγματα φαίνονται καλύτερα, τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα οικονομικά σας, παρά το γεγονός ότι ο Άρης δημιουργεί παρασκήνιο, το οποίο θα σας αποκαλυφθεί σε λίγο καιρό.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Πλησιάζει η ώρα που θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει εσείς που έχετε γεννηθεί 21-23 Νοεμβρίου. Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 12 Δεκεμβρίου, ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τους άλλους, θα πρέπει όμως να ακούτε και τις δικέ τους απόψεις. Συζητήσεις θα υπάρξουν για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 20 Δεκεμβρίου. Οι φίλοι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Το άγχος σιγά σιγά τελειώνει, ενώ τώρα ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία θα υπάρξουν νέα δεδομένα στην ζωή σας, τουλάχιστον για σας που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο.

Αιγόκερως

Εσάς τους Αιγόκερους σας απασχολεί ιδιαίτερα η δουλειά σας. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής στους Διδύμους σάς φέρνουν κοντά σε εργασιακά σας θέματα προκειμένου να τα ολοκληρώσετε. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, που είναι σημαντικοί για σας. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά τους. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Ιανουαρίου θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Ο Δίας προχωρά προς το ζώδιο του Λέοντα, θέση που για σας εκπροσωπεί τον χώρο της εργασίας σας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Ιανουαρίου θα υπάρξει ένταση στις επαφές σας με πρόσωπα κύρους. Ο Άρης σάς δημιουργεί την ανάγκη να επιβληθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφύγετε όμως τις συγκρούσεις με τους άλλους. Ο Ουρανός πιέζει τις καταστάσεις, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Ιανουαρίου. Κάποια οικογενειακά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ ευχάριστη, ιδιαίτερα για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Φεβρουαρίου. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με τα παιδιά, με τον ερωτικό σας σύντροφο, και γενικότερα μπορείτε να περάσετε καλά. Οι συζητήσεις ευνοούνται για σας που έχετε γεννηθεί 17-18 Φεβρουαρίου. Τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις ευνοούνται. Ο χώρος της εργασίας σας έχει να σας δώσει πολλά.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς η κοινωνική αλλά και η οικογενειακή σας ζωή σήμερα έρχονται στο προσκήνιο, ενώ έχετε σημαντικές υποχρεώσεις. Κάποια σχέδιά σας σταθεροποιούνται, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-10 Μαρτίου. Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου σταθεροποιεί υποθέσεις που έχουν σχέση είτε με ταξίδια, με σπουδές, με νομικές υποθέσεις είτε με τη συναισθηματική σας ζωή, την οποία θέλετε να σταθεροποιήσετε. Ο Δίας ευνοεί κατά τον καλύτερο τρόπο εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 19-20 Μαρτίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ