Επιτυχημένο το roadshow της ΕΛΤΕΧ Άνεμος - iefimerida.gr

Επιτυχημένο το roadshow της ΕΛΤΕΧ Άνεμος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στελέχη της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ενόψει της Δημόσιας Προσφοράς για την είσοδο της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, την 1η εισαγωγή εταιρείας μετά το 2009, ενημερώνουν τους εκπροσώπους της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας για τα οικονομικά στοιχεία, τα projects και τις προοπτικές της εταιρείας καθώς και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η ελληνική αγορά Αιολικής Ενέργειας στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται μετά τη νομοθετική ρύθμιση του NewDeal στο χώρο των ΑΠΕ.

Το ενδιαφέρον που καταγράφεται είναι ιδιαίτερα σημαντικό και μάλιστα αυξημένο έναντι του αρχικά αναμενόμενου. Συγκεκριμένα, ενώ η εταιρεία σχεδίαζε 2-μερο roadshow, η αυξημένη ζήτηση για συναντήσεις επέκτεινε τη χρονική διάρκεια του roadshow σε 4 ημέρες, σε Λονδίνο και Φρανκφούρτη, και τον αριθμό των επενδυτών σε περίπου 40.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ