To Game of Thrones ήθελε να κάνει γυρίσματα στην Ικαρία και η ελληνική γραφειοκρατία τους έδιωξε [εικόνες] - iefimerida.gr

To Game of Thrones ήθελε να κάνει γυρίσματα στην Ικαρία και η ελληνική γραφειοκρατία τους έδιωξε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι απανταχού θαυμαστές της πιο επιτυχημένης σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης περιμένουν με αγωνία τον πέμπτο κύκλο ενώ οι παραγωγοί οργώνουν την υδρόγειο ψάχνοντας το κατάλληλο τοπίο για να στήσουν το βασίλειο του Ντορν, όπου θα διαδραματιστεί μεγάλο μέρος στη συνέχεια.

Ένα από τα μέρη που τους μάγεψε, λοιπόν, ήταν η Ικαρία, όμως φαίνεται ότι λόγω της ελληνικής γραφειοκρατίας το σχέδιο ναυάγησε και η παραγωγή πάει Ισπανία και συγκεκριμένα στο Αλκαζάρ της Σεβίλλης, η οποία χωρίς αμφιβολία θα ωφεληθεί ευρέως από τη προβολή.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν χρησιμοποιηθούν έστω εικόνες της Ικαρίας για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όπως έγινε και με αυτές των Μετεώρων στο βάθος του Έιρι, το προπύργιο του Τζον Άριν.

Μερικά από τα τοπία της Ικαρίας:

Και η Σεβίλλη που τελικά επέλεξαν:

Η σειρά στα Μετέωρα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σειρά Game of Thrones Σεβίλλη Ικαρία έδιωξε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ