Σκηνικό ντροπής στην καρδιά των Ιωαννίνων: Ρημάζουν αναξιοποίητες οι παλιές στρατιωτικές φυλακές [εικόνες] - iefimerida.gr

Σκηνικό ντροπής στην καρδιά των Ιωαννίνων: Ρημάζουν αναξιοποίητες οι παλιές στρατιωτικές φυλακές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικές εικόνες αρκούν για να δείξουν το μέγεθος της αδιαφορίας, της εγκατάλειψης και της απαξίωσης της δημόσιας περιουσίας.

Ο λόγος για τις πρώην στρατιωτικές φυλακές στην παραλίμνιο των Ιωαννίνων. Μία τεράστια έκταση στην καρδιά της πόλης, που θα μπορούσε να αποτελεί πραγματική όαση ή να έχει αξιοποιηθεί με σεβασμό στο περιβάλλον.

Ανήκει στην Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου, η οποία δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια για την αξιοποίησή της παρά την όχληση του Δήμου αλλά και άλλων φορέων και οργανώσεων της περιοχής, οι οποίοι ζητούν την παραχώρηση της έκτασης στον Δήμο είτε για ανέγερση σχολείου είτε για αξιοποίηση του ακινήτου για πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.α.

Αντ' αυτού τα κτίρια που απαρτίζουν τις παλιές στρατιωτικές φυλακές ρημάζουν και αποτελούν καταφύγιο, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, τοξικομανών.

Πηγή φωτό: epiruspost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ