Κυνική προτροπή Ινδού υπουργού προς τις γυναίκες: Μην φοράτε μπικίνι για να μην σας βιάσουν! - iefimerida.gr

Κυνική προτροπή Ινδού υπουργού προς τις γυναίκες: Μην φοράτε μπικίνι για να μην σας βιάσουν!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα κρούσματα ομαδικών βιαστών στην Ινδία να αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς και τις αρχές να μην δείχνουν ικανές να περιορίσουν τη βία στους δρόμους, η προτροπή του Ινδού υπουργού Sudhin Dhavalikar, είναι αν μη τι άλλο προκλητική και κυνική.

Αυτό που ζητάει από τους γυναίκες -Ινδές, αλλά και Βρετανές- είναι να μην φορούν μπικίνι και μακό μπλουζάκια στις παραλίες (ειδικά στην φημισμένη παραλία Goa), καθώς έτσι γίνονται πιο εύκολα στόχος των επίδοξων βιαστών.

Επίσης πρότεινε να απαγορευθεί η είσοδος των γυναικών στα bar τα βράδια!
Ο Dhavalikar είπε ότι οι άντρες της Ινδίας βγαίνουν και πίνουν με αποτέλεσμα να παρεκτρέπονται και να κινδυνεύουν μαμάδες, αδερφές και όλες οι γυναίκες που στο τέλος γίνονται στόχος των μεθυσμένων.

Η κατάσταση μπορεί να οδηγηθεί σε έκτροπα που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, έχουν καταγραφεί πολλά και άγρια περιστατικά βίας με μία σειρά θανάτων και βιασμών που δικαιολογούν τις εντολές του Υπουργού, αν και δεν δίνεται με αυτόν τον τρόπο λύση σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που έχει να κάνει με τη νομοθεσία, την κουλτούρα και τη νοοτροπία των ανθρώπων της Goa!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία μπικίνι ομαδικοί βιασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ