Θεσσαλονίκη: Αποχώρησαν οι φοιτητές που είχαν καταλάβει τη Σχολή Καλών Τεχνών - Πληροφορίες για τραυματισμό ενός φύλακα - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Αποχώρησαν οι φοιτητές που είχαν καταλάβει τη Σχολή Καλών Τεχνών - Πληροφορίες για τραυματισμό ενός φύλακα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεταμένο ήταν για αρκετή ώρα το κλίμα στη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς περίπου 20 άτομα μπήκαν στη σχολή, με σκοπό να κάνουν κατάληψη.

Στο σημείο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το seleo.gr, είχαν φτάσει από νωρίς δυνάμεις των ΜΑΤ και της αστυνομίας, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και κάποιες προσαγωγές.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αρχικά δημιουργήθηκε κάποια ένταση ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους φοιτητές και την αστυνομία, ενώ τα άτομα πραγματοποίησαν κατάληψη, ενώ όπως έγινε γνωστό, κατά την είσοδό τους στο κτίριο τραυμάτισαν έναν φύλακα του Πανεπιστημίου.

Στην περιοχή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας με τουλάχιστον έξι μηχανές, μια κλούβα και ένα περιπολικό να κινούνται επί της οδού Φιλίππου, μεταξύ Αγ. Σοφίας και Σωκράτους.

Τελικά, οι φοιτητές αποχώρησαν από το κτίριο της σχολής νωρίς το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ