Το alter ego του Αδωνι είναι στη βουλή των εφήβων, έχει ίδιες συνήθειες με αυτόν και λέγεται... Γεωργιάδης! - iefimerida.gr

Το alter ego του Αδωνι είναι στη βουλή των εφήβων, έχει ίδιες συνήθειες με αυτόν και λέγεται... Γεωργιάδης!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι να μην σου βγει το... όνομα. Ή, μήπως, το όνομα είναι δηλωτικό των συνηθειών; Όσο και αν φαίνεται παράξενο υπάρχει και άλλος Γεωργιάδης στην ελληνική βουλή που έχει το ίδιο εκρηκτικό ταπεραμέντο με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο λόγος για έναν από τους έφηβους βουλευτές από το Σουδάν, ονόματι Αναστάσιο Γεωργιάδη, που κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ακούγοντας τις απαντήσεις που έδινε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος διαφωνούσε και θέλησε παρά τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής να του ανταπαντήσει άμεσα.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος; Τύπος, αν και δέχθηκε τη διακοπή ο υπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής έσπευσε να κόψει την πρόθεση ανάπτυξης οποιασδήποτε στιχομυθίας λέγοντας: «Ενα λεπτό. Μην αγνοείτε τόσο το προεδρείο! Να ολοκληρώσει πρώτα ο κύριος υπουργός και μετά να θέσετε την ερώτησή σας».

Η δε επιμονή του έφηβου βουλευτή να απαντήσει άμεσα, έφερε άλλους συνειρμούς στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που του είπε χαριτολογώντας: «Ενα λεπτό κύριε Γεωργιάδη περιμένετε, γιατί έχουμε και άλλον Γεωργιάδη εδώ (τον Άδωνι), με τον οποίο βλέπω ότι έχετε κοινά σημεία...», κάνοντας όλους να χαμογελούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ