Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ καταγγέλλει: Με απέλυσαν για κομματικούς λόγους και συμφέροντα - iefimerida.gr

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ καταγγέλλει: Με απέλυσαν για κομματικούς λόγους και συμφέροντα

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ καταγγέλλει: Με απέλυσαν για κομματικούς λ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιές» πετάει ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΤ και ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης, ο οποίος, προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας αναφέροντας ότι η απόλυσή του από τον οργανισμό έγινε για λόγους κομματικής σκοπιμότητας.Ο Γιώργος Προκοπάκης ο οποίος διορίστηκε στις 3/10/2013 και απολύθηκε μόλις η ΔΤ μετονομάστηκε σε ΝΕΡΙΤ ζητάει από το ΣτΕ να κρίνει την απομάκρυνσή του αντισυνταγματική.

Στην προσφυγή του ο κ. Προκοπάκης αναφέρει ότι ο αληθινός λόγος της απομάκρυνσής του έγινε για κομματικές σκοπιμότητες και για λόγους ξένους προς τα συμφέροντα του Δημοσίου.

Περιγράφει, μάλιστα, με πιπεράτες λεπτομέρειες το τι συνέβη στην εταιρεία στο επτάμηνο της παραμονής του, κάνοντας αναφορές σε πρόσωπα, ενώ υπογραμμίζει ότι η στελέχωση της ΝΕΡΙΤ έγινε παράνομα.

Καταγράφει, ακόμη, ονόματα και διαλόγους με άτομα με τα οποία συνεργάστηκε και κάνει λόγο για παρασκηνιακές ζυμώσεις και μεθόδους με τις οποίες ο ίδιος δεν συμφωνούσε υπαινισσόμενος ότι αυτή ήταν και η αφορμή για την απομάκρυνσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ